Laptop gamingowy do 7k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Chociażby to, że nie ma żadnych teoretycznych podstaw na tę gorszą jakość Transformera v2 na starszych GPU, którą próbujesz forsować. Jedyny aspekt, który można pod to podczepić, to wydajnościowy koszt, bo czasem tak jest, że mniej FPS = większa widoczność artefaktów, co dotyczy głównie FG, ale skalowania w mniejszym stopniu także. -
Przez JacekRTX · Opublikowano
Cytuje "10-rdzeniowy Bartlett Lake jest o około 2% szybszy od Core i5-14500 oraz aż o 26% wydajniejszy od Core i5-14400 w zadaniach wielowątkowych" Będzie pewnie porównywalny do 14600k -
Przez Kadajo · Opublikowano
@oldfashioned Mam nieodparte wrażenie ze twoja wiedza się opiera na bzdurach które ci AI wypluwa a ty je przyjmujesz bez żadnego zastanowienia z powodu braku elementarnej wiedzy jak coś działa. Od kiedy to brak mocy obliczeniowej wpływa nas wynik końcowy ??? Jedyny sposb w jaki DLSS na starszych kartach miałyby generować gorszą jakość obrazu to korzystać całkowicie z innych technik przetwarzanie obrazu, ale wtedy chyba to już by nie był ten sam DLSS, prawda ? -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Jak w instrukcji nic nie ma to izo+woda destylowana chyba najlepsza opcja. Ja w swoim AW3225QF też chciałem użyć mixu woda destylowana+izopropyl ale w instrukcji tego zabraniają. Nie wiem co tam na ten panel jeszcze nałożyli za powłokę, ale trochę strach sprawdzać czy rzeczywiście alko na dłuższą metę by zaszkodziło. Ja używam płyn do czyszczenia ekranów bez dodatku żadnego alkoholu i ściereczek bezpyłowych od @sideband bodajże. Na początek używam płyn na scierkę i na mokro czyszczę, a potem drugą suchą i czystą z opakowania na sucho przecieram. Przy mikrofibrach/okularowych zawsze mi jakieś smugi zostawały, a przy tych bezpyłowych to powiedzmy że efekt jest zadowalający - choć czasem kusi żeby jednak tego izopropylu użyć No i coś tam jednak chyba te powłoki delikatnie się różnią między producentami, skoro MSI np. zaleca 70% roztwór etanolu a Dell/Alienware absolutnie zabrania -
Przez Godlike · Opublikowano
@Dimazz Azmodana już dawno wbiłem na 5, w sumie wszystkich poza Andariel mam na 5, na world bosy latam i tylko mam trochę tych danin do podmiasta które zwiększają mi szanse na mityki i właśnie tam je wydropilem, ale tej pieczęci na prankstera ani razu nie dostałem, dzisiaj z ciekawości byłem na zerowisku skarbnikow bo ze dwie mam, to ponoć goblinow tam miało być tyle żeby ich łopata przerzucać a może z 5 trafiłem, do tego ponoć tony obducytu tam miały lecieć a zebrałem mniej niż na hordach piekieł 🤣
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi