Router 4/5G do internetu mobilnego
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Macius · Opublikowano
Co to afmf2.1? Czytałem że niby zrównoważony dla x3d lepszy niż wysoka wydajność z zasilania niby ale czy to prawda nie mam pojęcia obecnie mam chyba zrównoważony -
Przez Hard Reset · Opublikowano
czyli jest teraz git -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Spróbuj jeszcze ustawić plan zasilania na wysoką wydajność w Windowsie. Włączą AFMF2.1 w profilu gry w adrenaline. -
Przez hubio · Opublikowano
Moje zdanie jest takie, że to dobre zmiany. Niestety dzieci są strasznie prześladowane przez rówieśników. Kiedyś przynajmniej jak cię prześladowano w szkole to wracałeś do domu i miałeś spokój. Albo spokojne wakacje. Teraz zrobią ci zdjęcie w szkole, potem deepfake z czymś do wyśmiania i pojadą po tobie w social, a ofiara wie, że musi rano iść do szkoły. Na wakacjach dalej mogą po kimś jechać bo net jest 24/h. Mogą np rówieśnicy wziąć na cela jakieś dziecko w wakacje i dalej się nad nim znęcać. Dzieciaki wpadają w totalną depresję, często próby samobójcze. O predatorach pdfach szukających ofiar wśród dzieci nawet nie wspomnę. Polecam obejrzeć serial Dojrzewanie o 13 latkach. Do czego prowadzą social media. Nawet jak jest jak piszesz @Badalamann, że dzieciaki ominą to te, które nie będą chciały będą mieć idealną wymówkę, że nie mają bo nie będą załatwiać. Jak było w serialu Dojrzewanie: jak ktoś nie ma FB w wieku 12 lat to tak jakby nie istniał. Zresztą tik-toki też robią sieczkę z mózgu albo shorty na YT. To nic wartościowego. Papka, żeby zobaczyć i zapomnieć, ale daje na chwilę strzała dopaminy - jak etanol. Poziom obecnych "piosenkarek" to tragedia. Każdy kto choć trochę liznął temat potostreamów kojarzy magicala. Najpierw miał jedną Nikitę - dziewczynę, druga to Natalia. Obie się wypromowały na nim. Obie nagrały piosenki. Obie koszmarne piosenki na jedną nutę, poprawioną przez Ai. Tak zresztą się teraz robi ten badziew. Powiedziałem swojej bratanicy, że kompletnie nawet nie jestem w stanie odróżnić tego badziewia jednego od drugiego. Takiej jednej albo drugiej "piosenkarce" kazałbym zaśpiewać acapella Ave Maria Do czego zmierzam? Ano do tego, że promuje się kompletne badziewie. Kompletną komercję. Pod zasięgi dla dzieci. Uzależnia się dzieci. Oczywiście korpo przemycają tony reklam. Influ zarabiają miliony na tym, aby tym dzieciom prać mózgi. Tak - jestem za ograniczeniem. Może się mylę. Może za 10 lat te dzieci dorosną i stwierdzą - nie to było fajne, dlaczego nam to zabrano. Ale myślę, że większość podziękuje. Zdecydowanie jest z tego więcej szkody niż pożytku. -
Przez VRman · Opublikowano
CDPRed. Pamiętacie jak ta firma była pro-konsumencka, była noszona na rękach za to jak szanuje graczy i chce być wobec nich jak najbardziej w porządku? Pamiętacie, że przez to zdobyli fortunę, a niczym dziwnym było kupowanie kilku kopii Wieśka, żeby dać sygnał, że gracze doceniają takie podejście, zamiast korporacyjnego? No więc niestety gdzieś w okolicach wejścia na giełdę i wydania W3, "troszkę" się zmieniło. Przed premierą Wieśka 3, takie coś byłoby nie do pomyślenia. Głównie dlatego, że taka rzecz jak wersja VR gry o przyszłości, w której istnieje VR, to byłaby oczywistość. Autorzy by sami pewnie zrobili tryb VR albo zaprosili gościa do współpracy. Rozumiem argumenty jakie tu padają, rozumiem, że CDPR mógł i miał prawo tak postąpić. Co nie zmienia faktu, że jest to nasranie na graczy i pokazanie po raz n-ty, że ze starego CDPR nie zostało praktycznie nic w temacie podejścia do graczy. PS. Wu70 nie oglądaj, bo się zdenerwujesz przy pewnym tekście jaki zostaje tu wypowiedziany w pewnym momencie filmiku
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi