PCMark10 v2.0
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Z dupy wniosek wyciągnąłeś. Jak AMD nie da więcej kaszy to będzie jak za ery intela gdzie klepali od pierwszych i7 4/8 po 2 MB na rdzeń. 6 jajowe miały 12 MB, 8 jaj 16 MB i tak się do Aldera utrzymało gdzie w końcu dali po 3 MB. -
Przez bleidd · Opublikowano
A3 1.5 150 KM Od startu do przyjechania pod sklep. Bez świateł po drodze, 2 skrzyżowania ze stopem. Grzane dupki miałem włączone na 1/3. Mrozów nie ma, auto stało na zewnątrz, temperatura ok 1st. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
No to napisałem, co oznacza to "jakieś 4 minuty". nawet przy 5 minutach co już nie jest moim zdaniem w ramach "jakieś 4 minuty" masz średnią prędkość 50 km/h, co tez nie jest do uzyskania bez wyraźnego łamania przepisów. Tak, to była jazda w korkach, a co miałem z nimi zrobić? Rozjechać poprzedzające auta czy jak? Tak się jeździ w dużych miastach. Zastanawiające, że nie dopytywałeś w temacie tego wyniku elektrycznej Skody. Tam wątpliwości żadnych nie było. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Ale nie potwierdzi jego autentyczności bez NFT. Możesz zrobić zdjęcie jakiegoś znanego obrazu wiszącego w muzeum, wydrukować i powiesić na ścianie i też nie będzie autentyczny. Napisałem przecież. Za każdym razem jak jest taki temat, to zaraz odnoszę wrażenie, że wymaga się właśnie całkowicie skutecznego rozwiązania, bo inaczej nie warto nic robić. Warto. @Kadajo są detektory AI, np. taki https://isgen.ai/pl (ten tylko tekstowy, ale są i graficzne) Tylko nie wiadomo jak będą sobie radziły z jeszcze doskonalszymi tekstami, grafikami, dźwiękami czy filmami. -
Przez Kadajo · Opublikowano
AI będzie można zwalczyć tylko za pomocą AI. Musi powstać narzędzie które będzie oznaczało co jest prawdziwe a co nie, i będzie musiało być legitne. Inaczej będzie game over.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi