Monitor 27-30" do pracy i grania
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Od początku pisaliśmy, że wiara w barleta złudną jest, do tego choćby wszedł dla mas to i tak niczego nie wniesie względem tego co już jest -
Przez Zas · Opublikowano
No właśnie panele policzyłem po cenie z Komfortu Generalnie zrobiłem sobie kosztorys z netu i myślę, że pominąłem ledwie kilka rzeczy i za całość wyszła 1/2 tego, co piszą majstry w sieci, a liczyłem prawie każdą pierdołę (bez transportu materiałów, bo to z hurtowni/sklepu, a tam chyba zwykle jest gratis albo niewielka cena, poza tym większość rzeczy można kupić w jednym miejscu) hubio - no nie, ja nie myślę o cudach, podłogi, płytki, farba na ścianie, kilka gniazdek właśnie dla wygody. Ale takim minimalistą jak ty to na pewno nie jestem... Oczywiście płytki planuję kupić po średniej cenie z marketu, a nie po 200-300 zł z "salonu łazienek". W domu u rodziców PRL-owskie leżą 40 lat i nic im nie jest. to chyba takim za 70 zł też nic nie będzie, jeśli nie będę w nie nap... młotkiem albo upuszczał metalowych kulek z łożysk w nocy, żeby wk...ć somsiada z dołu. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Symulacja dowolnego świata z fizyką nieosiągalną dla większości gier, z prompta. To niezbyt ciekawie wygląda? To ciekawe co by wyglądało "ciekawie", gotowe GTA6? To jest tech demo, zajawka a chyba oceniasz to z perspektywy gotowego produktu To jest wielki wyczyn że to potrafi działać minutę. Mam nadzieję że "doczekam" bo obecna metodologia tworzenia gier to w zasadzie już ściana od lat, setki mln budżetu, tysiące ludzi w projektach a wszystko po to żeby wydać kolejnego generyka bez fizyki. -
Przez leven · Opublikowano
Ja pitole... jakieś skojarzenia ? Piękna jest
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi