Ultrabook do 2500zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Czytając ten artykuł wyżej, gościa powinni jeszcze przebadać pod względem psychicznym bo to co on mówi, to woła o pomstę do nieba... "Nie doprowadziłem do tej strasznej tragedii" "Nigdy nie uciekłem i nigdy nie miałem zamiaru" "Rozważałem nawet poddanie się dobrowolnie karze" A tutaj napisali że się popłakał boroczek... https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/lodz/tragedia-na-a1-sebastian-m-mial-oczy-pelne-lez-gdy-uslyszal-decyzje-sadu/1ryfvz3?4275 i bardzo dobrze że mu przedłużyli areszt, nawet jak mu te 8 lat dają to je całe powinien spędzić w więzieniu i nie żadne "ochronki" które pewnie dostał. -
Przez bluebart · Opublikowano
Wymienione wszystkie filtry + olej ( do oleju dolany Ceratec ). -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Choć nigdy mi emulacja xboxa nie chodziła po głowie, to takie SKATE 1-3 bym ograłbym ponownie z miłą chęcią, bo ten cały SKATE4 to które SKATE nie powinno mieć w nazwie. A jeszcze gdzieś pewnie leży stary używany, kupiony po taniości z RROD x360 z fabrycznym kocykiem, aby RRODa wygrzewać godzina wygrzewania, 3 godziny zabawy ahhh piękne czasy -
Przez duniek · Opublikowano
kup xeona 1285v4 na aliexpress - kosztuje z wysylka niecale 70USD czyli jakies 250zł - co prawda nie ma odblokowanego mnoznika ale kupno i7 5775c jeszcze ponizej 500zł bedzie ciezkim zadaniem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi