Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• A co myślałeś, że będzie skok w nad przestrzeń? Hehe  Jest jak włączę generator X4 zamiast X2 hahaha wtedy jest 300fps w Path tracing ;-p   W 4k jest płynnie i o to mi chodziło. 4070ti w 4k  z patch tracing zdychała.
    • Tam sa rozne tematy , nie tylko polityka . Jak sama nazwa dzialu wskazuje ...
    • Sprawdzałem to kiedyś. Dyski samsunga posiadam to w magician były niewykrywalne. 
    • Luz. Jutro napiszę "dzień dobry" i zaraz mi będą wytykać, że "co, teraz to jeszcze specem od pogody jesteś? Tego nie da się już czytać!" Koleś mówi TRĄBKA na saksofon. Wygląda jakby był bratem Gracjana Roztockiego. Nie potrafi nawet normalnie mówić (ja jeszcze bardziej nie potrafię, ale nie pcham się przed kamerę) i pierdzili jakieś banały pomieszane z bzdurami jak o tym, że AI nie da kontroli nad tworzeniem filmu.  Gdzie Ty tam widzisz, ze robię z siebie eksperta?    Nie jestem kinomaniakiem. Ale jeśli to są kultowe sceny to gość chyba źle je dobrał, chyba, że to kanał dla kinomaniaków i zakłada, że każdy je zna ORAZ, co ważne, zgadza się z nim, że to wybitne sceny.  Kiedyś ze 25 lat temu postanowiłem oglądać to o czym gadali dwaj znani w telewizji fachowcy od filmów. Ten ze szklanką mleka mówił bardziej z sensem, ale nawet jego opinie się rozjeżdżały z moimi, a to co gada Raczek to już kompletnie.  Nie jestem kinomaniakiem i nigdy do takiego nie aspirowałem.    Ale co w tych urywkach jakie podał ten typ z filmiku jest takiego cudownego? Serio powiesz, że tej sceny z pistoletem nie zagrałoby tak samo milion miernych aktorzyn? Ja bym dał radę.  Jeśli to sceny wspaniałe, to je źle przyciął i tyle. Mnie nie przekonał, a po drugiej stronie widzę strasznie mnie irytującą cechę "ja to szukam w filmie emocjuf, to jestem elyta, filmowiec prawdziwy, a ci co oglądają popcornówki to są jacyś podwidzowie, niegodni mi czyścić butów". Pokazał scenę z kroczącym robotem. Fajni kroczących robotów powiedziliby, że całkiem spoko scena dająca im rozrywkę. Od stu lat trwają spory czym jest kino i które kino jest "prawdziwym kinem".  Te spory nigdy nie skończą. Raczek gada takie rzeczy, że jeślibym miał oglądać tylko te filmy, które chwali, to wolałbym oglądać jak farba schnie na ławce. Nie trawię gościa kompletnie, a jego kultowej niemal pozycji jako krytyka filmowego nie rozumiem. Mam swoje podejcie do filmów. W przeciwieństwie do kilku innych tematów, nie uważam, żeby moje podejście było lepsze dla ogółu. Jak uważam, że casuale nie powinni psuć nam hobby gier, tak ja nie powinienem psuć hobby oglądania wzruszających filmów ludziom, którzy to lubią. Na szczęście nic im nie grozi - nie zamierzam tworzyć żadnego filmu ani mówić ludziom co mają oglądać.   Natomiast poza Raczkiem, to wkleiłeś jakiegoś śmiesznego typa nie znającego słowa "saksofon", mówiącego "słuchajcie" i "wiecie co" chyba 50x w ciągu 20 minutowego filmiku i nieprzygotowanego merytorycznie, bo wystarczyło 10s żeby się dowiedzieć, że to co chce powiedzieć do kamery, to kompletna bzdura i kłamstwo. Ale gość tego nie zrobił. I ja ten filmik wyśmiałem.  Nie bierz tego osobiście, bo nie zamierzałem Ci "dogadywać". Po prostu szkoda, żeby ten filmik komuś innemu zmarnował czas, więc się dopisałem. Ty obejrzenie doradziłeś. Ja odradziłem. I tyle.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...