Komputer gry/streaming. Budzet ~12k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Ale u pisiorów trzaska MEMcen zjechany z góry na dół że broni Czarzastego https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-mentzen-jasno-o-sprawie-czarzastego-amerykanie-nie-beda-nam,nId,22598656 -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Wiem, ze to jednorazowa zabawa, ale sciagac pliki i podrzucac do kazdej gierki... Starosc po prostu. Jeszcze jakbym to odpalil pare razy, a umnie to wyglada tak ze gre odpale 3-4 razy, przejde i odinstaluje. RTX HDR to jest serio plug-and-play i daje 'good enough' visual. -
Przez bofff · Opublikowano
obecnie 5090 12-13k low, 13/14k medium 9800 1,8 płyta 1-1,5k ram 1,2k SSD 0,5-1k w zależności od pojemności z budą i zasilaczem sub 20k da się wyrobić, tylko to trzeba usiąść na spokojnie TUF na amazonie właśnie mignął za 12,5k... -
Przez bofff · Opublikowano
ja kliknąłem, btw wydaje mi się że one od razu wystartowały z takim statusem OOS bo sprawdzałem regularnie -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
taki @Camis się śmieje z hamerykańców a że na Polskim "podwórku" dzieją się takie rzeczy to nikt nie piśnie x D nie ma sprawy i rząd Tuska, obrońcy uciśnionych, w juesej x D przecież są do rozwiązania przynajmniej dwie afery seksualne w Polsce (dwie jakkolwiek ujrzały światło dzienne) gdzie elity polityki i showbiznesu gwałciły dzieci, jeden z procederów trwał kilkanaście lat 1. Zatoka Sztuki 2. Afera Podkarpacka teatrzyk dla camisa i jemu podobnych
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi