Pamięć ram dostaje sterydów, pełne zapełnienie z dupy.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Tak to mniej wiecej wyglada po OC bez frame generation Tak to powinno mniej wiecej u niego wyglądać. Jak sie gra to oczywiscie wyłącza kazdy tą vinete bloom, deep field, motion blure, i ziarno filmowe. Wtedy jest tez troszke wiecej FPS -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie wiem po co masz sprzedawać to 5070ti. Robić fotki, wystawiać ogłoszenia, dyskutować z patologią z OLX, następnie pakować, wysyłać, tracić czas. A może później typ uwali to GPU bo źle podłączy kabelek, albo w transporcie kurier rozwali I wszystko po to, aby sobie zmienić na jakiś słabszy model. Siedzieć na dupie i grać w gierki na tym co masz Do następnej generacji. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
AMD Ryzen Chipset Drivers 8.01.20.513 https://www.techpowerup.com/download/amd-ryzen-chipset-drivers/ -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
Niech tata napisze minimalna grubosc jaka jest wymagana -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Pomyłka, ok Mimo wszystko nie dołożyć do OLEDa, to zbrodnia, którą zrozumiesz jak przesiądziesz się z MiniLEDa na OLEDa. Sam miałem podobny tok rozumowania do Ciebie i zmarnowałem ponad rok na tej wypalarce. Rzeczywiście HDR wgniata w fotel dla kogoś kto miał starego IPS/VA ale wyobraź sobie, że da się dużo lepiej. 5090 odpada bo to overkill, 5080 moim zdaniem za duża dopłata (dlatego wybrałem 5070ti swojego czasu nad 5080). Z tym FSR macie racje, rzeczywiście znowu AMD zrobiło sobie drzemkę. Sprzedam GPU to będę myślał co dalej. Pocieszam się, że w mojej fanaberii nadal daleko mi do kolegi @Phoenix.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi