IWILLDIE 0 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Cześć, mam nietypowy(?) problem, może ktoś się już z tym spotkał. Po podłączeniu słuchawek na mini jack 3.5mm telefon ich nie wyszukuje, dźwięk gra z telefonu. Po podłączeniu do komputera działają. Dodam, że korzystam już z tych słuchawek od ponad miesiąca, i wszystko było ok, problem występuje od godziny. Dwie inne pary słuchawek normalnie działa, tak więc i słuchawki i wejście słuchawkowe są ok. Ma ktoś jakiś pomysł? Czyściłam już wejście słuchawkowe oraz resetowałem telefon. 1
Rafik7 36 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Mi to pasuje do brudnego wejścia. Czasami brud (kłaki ze spodni) potrafią być tak ubite przez jack ze słuchawek, że jak zaglądasz to wydaje się ze jest czyste. Ja czyszczę odgiętym spinaczem (ruszam w środku po dnie przy wyłączonym telefonie), a później wyciągam kłaki drobną pensetą do elektroniki.
IWILLDIE 0 Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego Wejście oczyściłem, do tego inne, dwie pary słuchawek działają 1
Rekomendowane odpowiedzi