[S] Ryzen 5 5600G
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NotQuite · Opublikowano
Niedoceniacie go. On się idealnie wpasowuje w typowego Mirka pisowca. Poza tym ma więcej oleju w głowie niż przeciętny pisowski tłuk. Na razie jeszcze nie ma swojej frakcji, ale przy wsparciu prezydenta - bandziora będzie zyskiwał. I nie będzie się masował z opozycją jak Tusk tylko będzie ludzi wsadzał albo kończył inną drogą. -
Przez KamcioGF · Opublikowano
Ja się i tak nie przesiądę bo mieszkam w bloku. Zresztą nawet jakby elektryk miał 1000km i tyle samo zasięgu a ładowarkę miałbym pod domem też bym nie chciał. -
Przez Zas · Opublikowano
I klima w lecie, bo okna na południowy-zachód. Swoją drogą znalazłem właśnie identyczne mieszkanie jak to, które chyba chciałbym kupić (dosłownie identyczne, różnice są kosmetyczne, w dodatku na korzyść tego nowego :))... 30k zł taniej. No ale ponownie - lokalizacja niby OK, a jednak ostatecznie gorsza, do tego w planach droga pod oknami ... ale tam to na 99% nie powstanie ona przez kolejne dwadzieścia lat (MPZP obowiązuje już ponad dwadzieścia). Może brać? Tylko to ogrzewanie podłogowe... Chyba jednak zrobię tak, jak wszyscy inni (nie?)rozsądni i zakredytuję się pod korek, bo widzę, że zdolność trochę wzrosła przez ostatnie obniżki stóp. Trzeba się dostosować do tłumu i płynąć z prądem... chyba. Czas ucieka i nikt mi go nie zwróci.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi