Ampinel
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
w sumie tak, mental niewolników aż kipi -
Przez Stona · Opublikowano
Far Cry 5 - skończone (podstawka, bez dodatków, bez robienia acziwmentów na 100%). Dobra gra, wszystko mi tutaj pasowało do praktycznie samego końca. Bo oczywiście musieli na koniec coś zepsuć. Gra stara, ale gdyby ktoś nie wiedział, Szkoda ;/ Gdyby nie to, to pewnie bym jeszcze ograł te dodatki i wymaksował. A przez to, zupełnie mi się odechciało. Mimo wszystko jest to dobry far kraj i jeśli ktoś się zastanawiał, to warto pograć. Diablo IV - robię sobie fabułkę podstawki. Jest to moje pierwsze Diabolo od czasów Diablo 1 na PSX, więc trochę się jaram, że to tak fajnie wygląda i tak miło sieka się potworki. No i fakt, że użyli praktycznie identycznego sampla przy przedmiotach zrobił mi dzień (podobnie jak spotkanie Rzeźnika :D). Miła gra. War Thunder, Drop Duchy i Forza 6 - codziennie, niezmiennie Jutro premiera Graveyard Keeper 2, nie wiem skąd wezmę czas na granie w to, ale kupiłem i będę grał -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
4.5 vs 5.2 bo nie zmieniamy programu w czasie wyprzedzania, 0.7s maksymalnie, czyli może też być 0.5s , 0.3s to jak dla mnie przewidywalne wyniki, nie jeżdżę tak żeby miało mnie uratować 0.7s , albo stanowić jakiekolwiek zagrożenie. Odnośnie 70-140 I 96-160 , to prędkości na drodze wielopasmowej więc tam zagrożenia nie ma , na pewno będzie dyskomfort, że auto przyspiesza raz lepiej, raz gorzej, ale niebezpieczne to nie będzie. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Od 22 ceny wynajmu stoją w miejscu, tylko koszty utrzymania mieszkania rosną, tak jest w Wawie. -
Przez Dimazz · Opublikowano
nie tylko dla ramu. Pamiętam bo chciałem wtedy kupić 5070ti za 3200zł na amazonie. I to nie był miętus
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi