Skocz do zawartości

Monitor budżet 500-600zł do laptopa HP Victus 15-faO124nw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

posiadam laptopa HP Victus 15-faO124nw z następującymi parametrami:

• Wyświetlacz Full HD 144Hz
  • Procesor Intel(R) Core(Tm) i5-12450H (2.00 GHz)
  • RAM 16GB
  • grafika Nvidia GeForce RTX 3050

poszukuję monitora, który będzie wykorzystywany tylko z tym laptopem (najlepiej 27cali). Laptop jest wykorzystywany do studiów (programy takie jak archicad / autocad) czy gier (głównie League Of Legends). Budżet jaki jestem w stanie przeznaczyć to 500-600 zł. Bardzo proszę o polecenie najlepszego modelu w tym zakresie cenowym.

Z góry dziękuję oraz pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No tak. Ale ostatecznie chodzi o zabawę. Gdybym podchodził do gier wyścigowych tylko pod względem tego, czy są realistyczne czy nie to bym w nic nie pograł. Z drugiej strony co rozumiesz przez dobrą jazdę, to ze gra ma realistyczną fizykę czy to, że daje fun z prowadzenia tego samochodu. Bo fun nie koniecznie musi oznaczać realistyczną fizykę. Czy Burnout ma realistyczną fizykę? Nie ma a daje mnóstwo frajdy. Czy Rage Racer ma realistyczną fizykę ? Driver. Crazy Taxi. I masa innych fajnych gier wyścigowych arcade które z realizmem nie mają nic wspólnego a są klasykami dobrej zabawy.
    • https://videocardz.com/newz/intel-hints-at-unlocked-budget-cpus-robert-hallock-says-more-oc-skus-are-planned
    • Dzień dobry, witam wszystkich czytelników  Próbowałem wyszukać czy jakikolwiek zestaw wpada w mój budżet, chciałbym dla młodego pod fornite/minecraft/cs/lol złożyć maszynkę do maksymalnie 4000zł Może jeżeli serio będzie jakiś próg który podwyższy wydajność to tak do 4.2 też jestem w stanie wydać, nie zależy mi na RGB tylko na wydajności i dobrym chłodzeniu żeby młody nie narzekał na jakieś freezy itp.  Z ostatnich postów znalazłem coś takiego: https://www.morele.net/inventory/info/0423400f/   Aczkolwiek bardziej zależy mi na xkomie, dobrze składają pcty i raczej pakują też odpowiednio i może uda się wysmarować jakiś mały rabat na koszyk   Za wszystkie posty plusy i ogromne podziękowania! 
    • To, że po czasie przymykasz oko na niedoskonałości nie oznacza, że jazda ostatecznie jest dobra. Być może zaangażowałeś się w inne elementy gry , dlatego wyżej napisałeś , że The Crew robi wiele rzeczy lepiej, a NFS się po czasie spodobał . To percepcja . Każdy z elementów gry należy ocenić osobno i nie mieszać ich jak bigosu. Ostatecznie nam smakuje, mimo że kiełbasa śmierdziała.
    • Phenixie. Spokojnie Nie denerwuj sie tak ! My tez piszemy na poważnie (:  Tak czy siak okaże się po premierze kto miał racje, . Przecież gramy w ich gry od tylu lat (: Ubi zajęło 15 lat dodanie do asasyna czołgania się w Shadows  .  Ubi są miszczami kopiuj wklej . I mówi to osoba która lubi ich gry ale ja bym nie oczekiwał cudów (Shadows był spoko ograłem całe) . A ze jakieś Ktośie cos widzieli ale nie powiedzieli to mało wiarygodne bez nazwisk. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...