Ludzie musza sie po pierwsze nauczyc poslugiwanym slownictwem bo wiekszosc i tez osoby tutaj nie wiedza co to wgl oznacza "woke" ale przeciez pod wygladzie juz pisza, ze gra jest woke gdzie wyglad postaci nie ma z tym nic wspolnego tak samo wiele gier okazlao sie po prostu slabych i nie dlatego ze, mialy elementy "woke" a po prostu lezaly podstawy, jednak latweiej zrzucic wine na woke.
@Element Wojny
Obydwie karty od Gigabyte'a i działają do dziś (jedna u kumpla) i przez 10 lat żadnych problemów, więc prawdopodobie też Gigabyte'a wezmę jako zadowolony klient
Dzisiaj wychodząc z domu upuściłem klucze od auta. Na tyle nieszczęśliwie, że auto od razu wywala komunikat anti-theft faulty...
Od razu zrozumiałem, że upadek był najbardziej pechowy jaki mógł tylko być. Problem w tym, że to jedyne kluczyki od auta, bo druga para gdzieś przepadłą podczas niedawnego remontu i choć przekopałem pół chaty to pogodziłem się z faktem, że przepadł jak kamień w wodę. No i tym sposobem mam spory, spory problem...
Szkoda że cały czas tego nie ogarnęli, tylko trzeba albo po kątach albo medyczną. U nas cały czas sporo mitów z tym krąży, moi rodzice to dalej wierzą że się smoki po tym widzi
Rekomendowane odpowiedzi