Pan Mateoo Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Podczas włączania systemu wyświetla się to co na filmie. Jak to usunąć żeby się nie wyświetlało? tworzy się nowy uzytkownik ale po ekranie blokady (po krotkim czasie nieaktywnosci) znika. Sprawdziłem i nie ma stworzonego dodatkowego użytkownika więc to nie przez to. Proszę o pomoc VID_20200318_104815.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcug Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 A czemu tam na liście są dwa konta Mati? Ja bym zaczął od zalogowania się na konto administratora, wyczyszczenia tych profilów i stworzenia nowego. https://winaero.com/blog/delete-user-profile-windows-10/ Metoda ręczna może się okazać przydatna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nie mam stworzzonych dwóch uzytkownikow (albo wiecej), sprawdzałem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EcKo!? Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Zrób tak jak pisałem już na jednej grupie. Dodaj nowego użytkownika, nadaj mu uprawnienia administratora i usuń obecny profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 1 godzinę temu, EcKo!? napisał: Zrób tak jak pisałem już na jednej grupie. Dodaj nowego użytkownika, nadaj mu uprawnienia administratora i usuń obecny profil Czy nie strace wtedy wszystkich danych? Co się stanie z aplikacjami na pulpicie, tapetą i dokumentami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Problem rozwiązany... wystarczy;lo usunac hasło i nawet przy blokadzie ekranu nie wystepuje ten problem. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi