xXMateoXx320 Napisano March 18, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano March 18, 2020 Podczas włączania systemu wyświetla się to co na filmie. Jak to usunąć żeby się nie wyświetlało? tworzy się nowy uzytkownik ale po ekranie blokady (po krotkim czasie nieaktywnosci) znika. Sprawdziłem i nie ma stworzonego dodatkowego użytkownika więc to nie przez to.  Proszę o pomoc VID_20200318_104815.mp4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano March 20, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano March 20, 2020 A czemu tam na liście są dwa konta Mati? Ja bym zaczął od zalogowania się na konto administratora, wyczyszczenia tych profilów i stworzenia nowego.  https://winaero.com/blog/delete-user-profile-windows-10/  Metoda ręczna może się okazać przydatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano March 20, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 20, 2020 Nie mam stworzzonych dwóch uzytkownikow (albo wiecej), sprawdzałem to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano March 20, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano March 20, 2020 Zrób tak jak pisałem już na jednej grupie. Dodaj nowego użytkownika, nadaj mu uprawnienia administratora i usuń obecny profil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano March 20, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 20, 2020 1 godzinę temu, EcKo!? napisał: Zrób tak jak pisałem już na jednej grupie. Dodaj nowego użytkownika, nadaj mu uprawnienia administratora i usuń obecny profil Czy nie strace wtedy wszystkich danych? Co się stanie z aplikacjami na pulpicie, tapetą i dokumentami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano March 29, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 29, 2020 Problem rozwiązany... wystarczy;lo usunac hasło i nawet przy blokadzie ekranu nie wystepuje ten problem. Dzieki za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts