SAKER 13 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia (edytowane) cześć 🙋♂️ szukam jak najtaniej sprawnej płyty AM4 obojętnie jaki chipset byle obsłużyła chociaż R5 3600 i miała port PCIE nad karta graficzna bo muszę na nią zmieścić kartę rozszerzeń. Edytowane 57 minut temu przez SAKER
Pentium D 2 008 Opublikowano 12 Sierpnia Opublikowano 12 Sierpnia Jakieś preferencje co do rozmiaru, ilości slotów na RAM?
SAKER 13 Opublikowano 12 Sierpnia Autor Opublikowano 12 Sierpnia 18 godzin temu, Pentium D napisał(a): Jakieś preferencje co do rozmiaru, ilości slotów na RAM? fajnie gdyby była atx zeby można było podłączyć kartę sieciową i minimum te dwa sloty ram 😁
Pentium D 2 008 Opublikowano Czwartek o 12:00 Opublikowano Czwartek o 12:00 @SAKER możliwe, że po weekendzie będę coś miał.
SAKER 13 Opublikowano Czwartek o 12:12 Autor Opublikowano Czwartek o 12:12 11 minut temu, Pentium D napisał(a): @SAKER możliwe, że po weekendzie będę coś miał. ok jeżeli nic nie uda mi się kupić to śmiało proszę pisać 😉
Pentium D 2 008 Opublikowano Niedziela o 13:43 Opublikowano Niedziela o 13:43 (edytowane) W dniu 13.08.2026 o 14:12, SAKER napisał(a): ok jeżeli nic nie uda mi się kupić to śmiało proszę pisać 😉 Prostowany pin, ale poza tym jest ok. Wgrany najnowszy bios. 180 zł. Testowana jako tako bo miałem sobie zostawić więc złącz Sata nie sprawdzałem, ale audio działa, m.2 działa, pcie x16 działa, USB działają. Obejrzane kilka minut filmów na YouTube. Testowane z 2x8GB 2133 MT. Proc i5-10500 męczony był przez około 50 minut w teście mojego autorstwa (z pomocą AI ) Jeden ułamany pin VSS więc nie ma tragedii. Wgrany najnowszy bios. 280 zł. CPU i RAM testowane osobno po 10 minut w occt. Puszczony CBR15 i R23 oraz FireStrike. Obejrzane kilka minut filmów na YouTube. Sprawdzone porty Sata tylko do biosu i HDMI na płycie do windowsa. Oba m.2 działają. Testowane z 4x4 GB 2400 MT. Więc fot mam i wrzucę w nocy. Do obu brak blaszek na porty i do B560 brak radiatora na dysk. Edytowane Niedziela o 13:46 przez Pentium D
SAKER 13 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 16.08.2026 o 15:43, Pentium D napisał(a): Prostowany pin, ale poza tym jest ok. Wgrany najnowszy bios. 180 zł. Testowana jako tako bo miałem sobie zostawić więc złącz Sata nie sprawdzałem, ale audio działa, m.2 działa, pcie x16 działa, USB działają. Obejrzane kilka minut filmów na YouTube. Testowane z 2x8GB 2133 MT. Proc i5-10500 męczony był przez około 50 minut w teście mojego autorstwa (z pomocą AI ) Jeden ułamany pin VSS więc nie ma tragedii. Wgrany najnowszy bios. 280 zł. CPU i RAM testowane osobno po 10 minut w occt. Puszczony CBR15 i R23 oraz FireStrike. Obejrzane kilka minut filmów na YouTube. Sprawdzone porty Sata tylko do biosu i HDMI na płycie do windowsa. Oba m.2 działają. Testowane z 4x4 GB 2400 MT. Więc fot mam i wrzucę w nocy. Do obu brak blaszek na porty i do B560 brak radiatora na dysk. zmieniła się koncepcja… poszukiwana A520 pod AM4 dlaczego ? ponieważ ma złącze PCIE nad x16 a karta rozszerzeń musi wejść niestety 😫
Pentium D 2 008 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu 9 minut temu, SAKER napisał(a): zmieniła się koncepcja… poszukiwana A520 pod AM4 dlaczego ? ponieważ ma złącze PCIE nad x16 a karta rozszerzeń musi wejść niestety 😫 Pod GPU by nie weszła nawet w tym b560m?
Rekomendowane odpowiedzi