Remont domu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
No prywatne dane ludzi zawsze i wszędzie muszą być bezwarunkowo chronione. Ludzie sami mogą z siebie odpłatnie lub nieodpłatnie dawać zgody do trenowania Ai ale nigdy to nie może być narzucane. Tu już jest red line dla mnie. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Gdzie, w którym miejscu Od strony Mołdawii i Rumunii już mi się nie chciało wyrównywać, ale granica też się zgadza i jest nienaruszona, tak samo jak granica z Polską. Jeśli już coś tam jest zagarnięte, to część Białorusi, a nie kilka polskich województw. To się robi totalnie obrzydliwe po prostu. Poważnie zastanów się co piszesz. Masz jeszcze z większym stopniem pokrycia Ja wiem, że może Ci pewne rzeczy nie pasują, mi również, ale takie informacje już wypada weryfikować. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@hubio no i masz sobie np. w chmurze prywatne zdjęcia, jakieś dokumenty itp. i tym co napisałeś dajesz przyzwolenie do nauki modeli Ai również z takich materiałów. Bo skoro Ai ma służyć ludzkości, to może mieć dostęp do materiałów chronionych nie tylko prawem autorskim ale też prędzej czy później ktoś oficjalnie sięgnie po prywatne zbiory nawet jak jakiś regulamin usługi do tej pory tego nie przewidywał. -
Przez tuhmunud · Opublikowano
TES VI i niesamowita (nawet bardziej niż niesamowita wg tweeta) historia w jednym zdaniu? Uwierzę jak zobaczę -
Przez janek25 · Opublikowano
Belke pomalowałem drewnchronem. Belka do deski czolowej. Czy to wielki blad ze nie technicznym? Na belke faseta z papy,pir styro fasadowy i 2 x papa
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi