Jaka obudowa do ok250zł lepsza od zalman z3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Wymagania są dla Polaków. dzieciorób 60iq z Nigerii nagle nie musi mieć własnego mieszkania ani zarabiać 20 tysięcy na miesiąc żeby obracać Poleczki hurtowo -
Przez VRman · Opublikowano
Cały czas popełniacie błąd myśląc, że Trumpowi i jemu podobnym (Vance'y, Tailor Greeny itp.) zależy na losach USA. No nie zależy. Im zależy na swoich własnych korzyściach, a jeśli da się sprzedać jakąś bzdurę swoim wyborcom jak np. "no more wars!" i powiedzieć, że NATO było winne rozpoczęcia ataku rusków na Ukrainę i w ogóle to jest złym pomysłem - to dostaną marchwkę od rusków czy chinoli. Kto oglądał takie ruskie szmaty jak Tim Pool na Youtube ten potrafi sobie wyobrazić, że wszyscy MAGAowcy + sporo niezorientowanych dało by sobie nawinąć na uszy taki makaron przy wyjściu USA z NATO. Te szmaty mają dziesiątki milionów oglądalności. A zawsze jest jeszcze Joe Rogan, który wywiadem z Trumpem pokazał, że jest "bardzo" bezstronny. -
Przez ket_rab · Opublikowano
Tak sobie z ciekawości patrzę portale... gdzie się podziały 14700K ? -
Przez Totek · Opublikowano
Ok, dzięki za porady. Elektonikę lata temu już wymieniłem na Sanyo, elegancko się sprawuje. Zrobię przegląd i zobaczę co wyjdzie z tego tematu. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
A z ciekawości dla osób mających styczność z Auris 2, jak wypadają światła w nich? Bo chyba są halogeny, soczewki na żarówkę zwykła i soczewki na LED. Te LED świeca w miarę ok? Spotkałem się z opiniami, że Auris słabo świeci w nocy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi