-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PrzemekRyk · Opublikowano
Co zrobił napęd DVD? Jak masz drugi napęd to zrób po prostu obraz ISO płyty, a na komputerze używaj programu tworzącego wirtualny napęd optyczny - choćby Daemon Tools Lite (darmowy). Instalacyjną wersję Office'a 2007 można skopiować z płyty do jakiegoś folderu i tak, instalator zadziała i oprogramowanie zainstaluje. Kopiowanie płyt (bez zabezpieczeń przed takowym procederem, co było powszechne odnośnie nośników z grami) - kiedyś owszem Nero Burning Rom, aż stało się wielką, ociężałą kobyłą. Później trafiłem na ImgBurn i od wielu, wielu lat korzystam jeżeli mam coś na płytach wypalić. -
Przez slafec · Opublikowano
Wplotłem Crimson Desert, bo mimo podobnej oceny na MC ta gra nie była mieszana z błotem w social mediach, tak jak teraz Wolverine. Na razie przestaję się udzielać w tym wątku, bo część użytkowników prowadzi osobistą krucjatę przeciwko Sony. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
musiałem zerknąć na solucję o co chodzi, widzę że w ogóle nie wgrały mi się postacie które powinny się tutaj pojawić, i które muszę ubić żeby przejść dalej, chodzę po pustym zamku nikogo nie ma -
Przez Reddzik · Opublikowano
Wykrakali, że miało być tak super. Pamiętajcie nie chwalić dnia przed zachodem słońca -
Przez Element Wojny · Opublikowano
to nie jest śmieszne wystartowałem finał od początku i znowu kurwa to samo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi