jakie combo AV+FW?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elvis79 · Opublikowano
https://www.ppe.pl/news/428006/football-manager-27-z-ogromna-liczba-zmian-powracaja-znane-mechaniki-ale-nie-zabraknie-nowosci.html -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Dziś sprawdziłem co tam słychać w projekcie Last Sentinel i latem praktycznie anulowano go i muszą kompletnie zmienić założenia, ponieważ prezentacja gry nie wypaliła, mimo 6 lat tworzenia, z czego 3 to głównie koncepty. Nie mieli jasnej wizji, marnując czas. Było tam kilku weteranów branży, jak i pracowników z legendarnych firm, ale niepotrzebnie szarpnęli się na poziom cyberpunkowego GTA jako pierwszy projekt, przy mniejszej załodze. Przy okazji dowiedziałem się, że Hideakiego Itsuno pracuje w Japońskim oddziale firmy i część siły roboczej trafi tam oraz do innych projektów Tencent. Na dodatek Hideakiego Itsuno podbierał pracowników Capcomu, więc już wiem skąd u nich bezmyślność w projektach... Stracili cześć głowy. Chińczycy naprawdę mogą nieźle namieszać w ciągu przyszłych 5-10lat. Przypomniałem sobie, gdy usłyszałem o losach ID Software... MS zwolnił ludzi pracujących tam niekiedy +20 lat na rozmowie online ~80 pracowników trwającej minutę i nawet nie mogli przyjść po swoje rzeczy. Było to dzień przed premierą DLC do DOOMa, a pracownicy zostawali nawet 17 godzin w pracy, aby utrzymać jakość projektu. -
Przez Karbulot · Opublikowano
Nie kupuje się karty za prawie 8 tysiaków, aby akceptować że cos w niej lata. Odłamana blaszka od radiatora może spowodować zwarcie na płytce drukowej. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Dzisiaj odpaliłem sobie jednego z moich retro lapkotów, ja miło sobie wrócić do Win98SE i 64MB RAM oraz jednordzeniowego CPU. -
Przez leven · Opublikowano
Zanim dostaniesz akceptacje od gwaranta, to wyjdą nowe 60XX Jedna blaszka nic nie zmieni, chyba, że masz ciśnienie na 100%.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi