Hard Reset 239 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Czy ktoś może gra na TV z androidem w gry przez Amazon Luna ? Mam TV z androidem, podłączony pad, zainstalowałem lune jako aplikację z stąd : https://www.apkmirror.com/apk/amazon-mobile-llc/amazon-luna-android-tv/ Gry mało wymagające np. "Space Metal Mania" działają fajnie, ale wszystkie gry AAA mają z 10FPS . Jak włączymy wbudowany benchmark np Assassin Creed to pokazuje około 60FPS ale to się ma nijak do gry. Chciałem pograć w np. w StarWars Outlaws ale jest pokaz slajdów . TV to Philips 820 Oled.
caleb59 2 459 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Testowałem dla jaj ostatnio Lunę u siebie po zmianie na szybki światłowód - nadal są problemy i dropy - testowałem Alana Wake 2 i ogólnie lipa.
Element Wojny 5 707 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Testowałem Lunę na swojej Bravii i było średnio. Do turówek idealna platforma, ale do fps'ów i zręcznościówek nie polecam. Edytowane 1 godzinę temu przez Element Wojny
Hard Reset 239 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Też mam światłowód od Neti 1Gb. Może to wina braku dobrych serwerów Amazon w Polsce albo Europie?
Element Wojny 5 707 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja się łączę z UK, też fibra 1Gb, i naprawdę nie ma rewelacji. 1
caleb59 2 459 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu Raczej zapłać pan za Luna Premium to się nie zdziwię jak magicznie nagle przepustowość serwerów wzrośnie. 1
Element Wojny 5 707 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu 3 minuty temu, caleb59 napisał(a): Raczej zapłać pan za Luna Premium to się nie zdziwię jak magicznie nagle przepustowość serwerów wzrośnie. Heh, no i znalazłeś przyczynę
Hard Reset 239 Opublikowano 48 minut temu Autor Opublikowano 48 minut temu 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Heh, no i znalazłeś przyczynę Najgorzej jak wykupisz i nic się nie zmieni . Moim zdaniem nic się nie zmieni, mamy dostęp tylko do wiekszej biblioteki. Btw chyba można za darmo na 7 dni włączyć
Element Wojny 5 707 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu Teraz, Hard Reset napisał(a): Najgorzej jak wykupisz i nic się nie zmieni . Moim zdaniem nic się nie zmieni, mamy dostęp tylko do wiekszej biblioteki. Btw chyba można za darmo na 7 dni włączyć Wypróbuj triala i potestuj. Jak nadal będą problemy, to po prostu olej całą tą Lunę.
Rekomendowane odpowiedzi