Jak zwiększyć szanse zakupu węgla w sklepie PGG porada techniczna
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Tylko że ja nie kwestionuję potencjału studia ani tego, że gra ma dobre fundamenty pod ewentualną kontynuację. I jako gracza naprawdę powinno mnie obchodzić, że to ich pierwsza gra? Mam to gdzieś. Nie będę ich przecież poklepywał po pleckach, że następnym razem będzie lepiej. Oceniam produkt, który kupiłem i w który zagrałem, a nie doświadczenie studia. Zresztą są też debiuty, które od razu dowiozły. Clair 33 to chyba całkiem dobry przykład, więc sam fakt, że to pierwsza gra studia, nie mówi mi więc specjalnie dużo o jakości produktu. Gra ma kilka naprawdę fajnych pomysłów: granie człowiekiem i wampirem, które zmienia nieco gameplay i walkę, całkiem dobrze zrobioną presję czasu, fajną kierunkowy combat (choć na dłuższą metę męczącą i zbyt prostą, ale wciąż wolę dużo bardziej to niż rolkę i stosowanie co chwilę znaku nieśmiertelności na najwyższych poziomach) czy niektóre konsekwencje wyborów. Problem w tym, że większość z nich moim zdaniem nie została odpowiednio dowieziona. Do tego dochodzą słaba fabuła, nijaki bohater, mało wyraziste postacie, biedna różnorodność przeciwników, nijaka muzyka, scaling zabijający postęp, słaba itemizacja, powtarzalny gameplay loop i problemy techniczne. -
Przez kalderon · Opublikowano
Nie wydrenował, tylko uczciwie wpisał zadłużenie Morawieckiego poukrywane w przeróżnych agencjach. To raz. Dwa - Tusk nie cofnął socjalu więc dziura była jest i będzie. Tymczasem pisowskie przygłupy znowu zaczynają kampanię "Tusk zabierze" mimo że przez 3 lata tego nie zrobił. -
Przez Fedaykin · Opublikowano
userKAMIL 1 327 Odpowiedziano: Sobota o 16:35 Mam Cie w ignorowanych wiec nie widzę ja cytujesz etc. A ziomek pisał, ze znowu szczekasz. Pozdrów kumpla i przekaż, że karta poleciała za 5100€ do Chinczyka. XD Kupiona za 3300€ pewnie do dziś go dupa piecze…
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi