Dysk jako dodatkowy do Laptopa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez samsung70 · Opublikowano
o kurła !!! faktycznie- wiedziałem że kojarze tę twarz i swoją droga bardzo lubię tego aktora -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Na poziom hałasu w kabinie też wpływ ma temperatura powietrza, w zimie przy niższej temperaturze powietrze jest bardziej gęste, co powoduje większy opór aerodynamiczny, więc I większy hałas, spadek temperatury o 10'C powoduje zwiększenie oporu powietrza o 4%, a im niższe temperatury tym szybciej wzrasta opór. Zwiększenie oporu, prowadzi do większego wysiłku dla silnika, więc kolejne źródło , do tego zwiększa się twardość opon, czyli następne źródło Więc jak robią testy auta np. w lipcu przy ładnej pogodzie, to będą się one różnić od pomiarów w styczniu, nawet jak by jakimś cudem udało się odtworzyć pozostałe warunki z letniego testu. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Bo ma sto lat! Ty zrobiłeś żigolo Na przedostatnim screenie Twój wygląda, jak... Butler! -
Przez samsung70 · Opublikowano
dla mnie robi robotę, oczywiście można podkręcic lub odkręcic według OSoBISTEJ preferencji, ale dla mnie RHI i implementacje przez ten program nie dawały takiego efektu jak właśnie: zgadzam się w niektorych scenach jest za mocno, ale to kwestia dostrojenia po prostu, dla mnie NR bomba w tej cut-scenkowej misji którą właśnie miałem z Anną Hendrietta ej!! ale dlaczego Twój Gerwant wygląda jak dziadzia w porównaniu do mojego ..? hmmm -
Przez tgolik · Opublikowano
No, trochę chłopaki przesadzacie chyba z ustawieniami tego NR. Ja wolę dużo subtelniejsze modyfikacje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi