Pamięć Ram
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Hmm. Crimson jest duży, ale do mechaniki świata z RDR2, póki co, nikt się nie zbliżył IMO. -
Przez ju-rek · Opublikowano
Ładuj 8000cl34/36 na 1.45v -
Przez Camis · Opublikowano
Orange możesz po testować praktycznie za darmo, 25zł za kartę prepaid z 400GB na rok bez żadnych doładowań. Mój ranking Orange / T-Mobile > Play > PLUS / NETIA (dziadostwo technologiczne). Ale to wszystko zależy też od lokalizacji. Więc najlepiej kup karty Orange / T-Mobile i PLAY i po testuj po kilka dni to się przekonasz co jest dobre u ciebie. -
Przez hubio · Opublikowano
Nie mam ani czasu ani ochoty ci tłumaczyć. Ty się z kolei nie odniosłeś kompletnie do materiału Roberta Rutkowskiego. Pooglądaj go na YT bo się mylisz!!! NIE ISTNIEJE coś takiego jak "świadome picie". I mój wybór to jedno, ale owszem to jest prawda uniwersalna! I coraz więcej osób o tym mówi i pisze! I oczywiście jest różnica pomiędzy tym co określasz "reakracyjnym" piciem i alkoholizmem bo to nie zawsze oznacza znak równości. Można pić "rekreacyjnie" i jak najbardziej być już alkoholikiem. Zapytaj jakiegokolwiek terapeuty od uzależnień. Ale można pić "rekreacyjnie" i nie być jeszcze uzależnionym choć w wielu przypadkach może to prowadzić do uzależnienia, ale nie w 100%. I TAK - alkohol jest zgubny. Bardzo zgubny. To świetne określenie. Tak samo picie w obecności dzieci, nawet jednego piwa, jest ZAWSZE ZŁE. Co pokazują najnowsze badania. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
tak tak, już sobie pokopałem - fajny serwis! Ale to i tak, jest "agregatorem" opinii WSZYSTKICH (jak rozumiem) Krystynek i innych lamusów (choć i fachowców zapewne też przy okazji). Więc ma to charakter "ankiety". Pytanie - kontra odpowiedzi na nie (za / przeciw).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi