Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keller · Opublikowano
"prowadzisz jakąś tęczową krucjatę. " No tyle mi potrzeba by wiedzieć że prowadzisz krucjatę konfederacji, rosji i islamu. Nie odnosisz się do tego co piszę. To żadna krucjata. Nie rozumiesz w ogóle o czym ja mówię. Ty chcesz tylko wylać emocje na "tęczowych" - jak to nazywasz. Nikt kto ma emocje normalne wobec niehetero tak tego nie nazywa. " To tylko Twoja absurdalna interpretacja tego jak powinna wyglądać wolność i tolerancja." Tak, wolność i tolerancja jest wtedy gdy pasuje to co tobie, wiadomo. Reszty byś zakazał i uciszył, bo to jest twój absurd wolnościowca. Ale tak czułem że znam te poglądy skądś. Od fanów konfederacji i trumpa. Na tym myślę tu warto zakończyć, bo nie piszesz nic merytorycznego tylko emocjonalne teksty. "co Ci dziwnym trafem jakoś umyka" Tobie umyka, bo pisałem nie raz co mi się nie podoba w tej grze, ale temat jest inny i potwierdzasz że z zarzutami mam 100% racji co do gry. To światopogląd decyduje, a ty jesteś skostniały, bo nienawidzisz "tolerancji" i "wolności" - pewnie dla zboczeń. Napisz wprost, a nie mącisz próbując tylko grać merytorycznego Matko boska jakie to jest słabe. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
Panie Kurz i tak wszędzie wejdzie🙆 wyobraź sobie że gdy wyłączam pc przykrywam klawiaturę i myszkę materiałowym cienkim ręcznikiem żeby się nie kurzyło i co wychodzi, że i tak jest kurz🤭😆 także gdzieś mam te filtry i wolę sobie co jakiś czas pc wyczyścić bo nawet szyby w obudowie to Ci muchy osraja i jest do wyczyszczenia😆 -
Przez Asag · Opublikowano
@Kendi Poprzez Ustawienia - Aplikacje. @Pan Ciastovy Wyjąłem baterię i zwarłem styki CMOS. W Biosie wyskoczył komunikat że zresetowano BIOS, wczytałem optimized defaults ale i tak nic się nie zmieniło, 55 sekund zamykanie. Apka Gigabyte chyba też sterownik chipsetu zaktualizowała. Może to coś namieszało? Kurczę już chyba się poddaję i trzeba po prostu przywyknąć do długiego gaszenia budy bo nie mam chęci robić format C i na nowo Windows wgrywać. -
Przez sk09372 · Opublikowano
Wydaje mi się że już ludzie mają dość tej "lewackiej śruby"i więcej nie wytrzymają. -
Przez Godlike · Opublikowano
https://www.gry-online.pl/newsroom/tworcy-kingdom-come-2-kochaja-polske-dlatego-nasz-rodak-bedzie-wa/z42b439 Jak ekskluzywnie, tylko my będziemy typa rozumieć
-
-
Aktywni użytkownicy