Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Smoku123 · Opublikowano
He,he ja też te mecze oglądałem na żywo (w telewizji) w 1982 roku (miałem wtedy 15 lat). Teraz koledzy z pracy zazdroszczą mi tych przeżyć, emocji z tamtych lat, które dla młodszych jak dotąd były nieosiągalne :-( No to wychodzi na to że teraz mam 57 lat... trochę dużo ale sytuację osładza mi fakt że mogę być absolutnym czempionem (w grupie geriatryków) na tym forum -
Przez Camis · Opublikowano
https://wykop.pl/link/7595139/katastrofa-lotnicza-w-wilnie-samolot-spadl-na-budynek-mieszkalny -
Przez Qrdello · Opublikowano
To samo dzisiaj rano czytałem i o tym samym sobie pomyślałem. Z drugiej strony, jeżeli portal chodzi po ca. tysiaka, a to tak naprawdę DS z ekranem, to pełnoprawna konsola pewnie z 2,5k dolicz do tego PS6 za minimum 3k i tutaj już Żonce ciężko wytłumaczyć taką gwiazdkę 2k27 -
Przez KPX · Opublikowano
Witam wszystkich, Dostałem prośbę znaleźć nowego laptopa głównie do neta i oglądania filmów, ale przeglądam i nie mogę się zdecydować konkretnie który. Wymagania: - 16 cali - minimum 1TB dysku - z systemem Poprzeglądałem i znalazłem coś takiego: https://www.x-kom.pl/p/1237063-laptop-15-16-hp-pavilion-16-ultra-5-125u-16gb-1tb-win11.html Wygląda w porządku, ale z HP nie miałem do czynienia, a może wy wiecie czy jest ok, albo jest coś lepszego? Szukam dla osoby 50+, więc wszystkie gaming" odpadają Może polecicie coś jeszcze, byłoby super co by był wybór. Budżet idzie naciągnąć pod 4000 ale tylko jeśli faktycznie jest coś warte dopłaty. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Robię tak samo tylko sprawdzam 10 min a potem wracam do tego w co gram
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi