Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Sikorski powiedział parę dni temu że w GAZIE NIE MA LUDOBÓJSTWA, odstawił takie fikołki logiczne robiąc kurtyzanę z logiki że głowa mała (inaczej nie mógł powiedzieć by by spał na kanapie ) https://x.com/josearcadio88/status/1851329064629580005 -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Bo jak sie komus placza dwa jezyki to niech chociaz dobrych slow uzywa. Plus dlaczego Tobie przeszkadza, ze mi cos przeszkadza? Ty jak widac kompletnie nie zrozumiales co ja napisalem. -
Przez Gret · Opublikowano
Dla każdego kto chce oleda 4k i 32"? Przecież w grach AA i tak nic nie napędzi tego monitora powyżej 165kl/s. A do gier FPS i tak szybkiej matrycy też jest wystarczające. Przypomnę że ceny u konkurencji to +700zł minimum za krzywego della a coś na prostej matrycy to już ponad tysiaka trzeba dołożyć. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Dlatego mam slim i praktycznie wszystkie exy ograne. Aktywnie gram na konsoli od 2009, a zaczałem od PS3. Dla mnie słowo klucz to brak obecnie ex gier, poza Stellar Blade, którego odpuściłem z wyboru, bo czekam na wersję PC. -
Przez TheMr. · Opublikowano
GY Cargo Gen 3 wrzucone tydzień temu nowe do kilku busów, cena ich poszybowała do 800 zł za sztukę, trochę bolało. Więc to już czas
-
-
Aktywni użytkownicy