-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Przeglądając ostatnie kilka stron dochodzę do wniosku, że ta premiera to nieco mniej ekstremalna, ale jednak spora powtórka z Kingdom Come Deliverance. Oni tego nie naprawią 3-4 patchami w miesiąc lub dwa. -
Przez Reddzik · Opublikowano
To jest tuż po uruchomieniu gry, nawet minuty nie przegrałem. To już drugi raz mnie spotyka: A tu drugi filmik, problemy z cieniami, doszedłem do tego, że problem powoduje włączona opcja promieni słonecznych, żadne cienie, światło. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
ASUS jest dostępny na Morelach. NET-S to zły pomysł. https://www.morele.net/zasilacz-asus-rog-strix-1000w-gold-aura-white-edition-90ye00p5-b0na00-13203117/ -
Przez Spl97 · Opublikowano
Na używane sprzęty obecność oryginalnego opakowania dla mnie to element nieobowiązkowy, aczkolwiek to miły dodatek, jeśli dany sprzęt takowe opakowanie posiada. Natomiast jeśli chodzi o karton z płytą główną, to karton miał tylko płytę główną oraz maskownicę I/O, bez innych dodatków typu płyta ze sterownikami, kable SATA czy instrukcję obsługi, z pewnością poprzedni właściciel wówczas gdzieś to zapodział albo wyrzucił. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Uroki grania na premierę. Za parę miesięcy ktoś usiądzie nad tą grą, poczyta Wasze posty i pomyśli "o czym oni gadają?" Niedawno były podobne przykłady - Dragons Dogma 2, teraz nawet Outlaws zaczyna dostawać zmiany gameplayowe, poprawki i mody, kiedy wszyscy grający na premierę już dawno pokończyli.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi