Szymon_Oleszek Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Siema mam problem z komputerem. Ostatnio komputer przestał nagle działać i zaczęła się świecić dioda DRAM. Wymienilem ram na gwarancji i dzisiaj przyszły i dalej jest tak samo. Co zrobić? Plyta główną MSI b450 Gaming plus max ramy pny 3200mhz 2x8gb co już zrobiłem : zmiana slotów ramu proba na single channel wyjecie baterii i resetowanie biosa Czy może to być wina płyty głównej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Standardowo przetestuj pojedyńcze kosci memtestem - uzyskasz wtedy 100% pewnosci ze to nie wina ramów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_Oleszek Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 nie mogę nic zrobić na kompie, nie ma ekranu więc nie mogę pobrać żadnego programu. Chyba że chodzi ci o jakieś zewnętrzne sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi