Kontroler RAM-u w płycie głównej i procesorze
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
pisałeś, a właściwie ai snuło swoje pierdoły o wolfenstein i call of duty, to miałem w katalogu epic i pokazałem uda mi się gdzieś call of duty 1 i to co piszesz, rozumiem że wersja z 2013 to sprawdzę.. ja już ai w nic nie wierzę, czasem coś się pytałem, rok temu naprawdę potrafiła być pomocna, teraz zawsze robi błędy, nawet zapytałem dlaczego jest coraz gorzej, zamiast coraz lepiej : tak że ten.. -
Przez galakty · Opublikowano
Wcześniej otwierał co któryś raz, potem za każdym i teraz padło całkowicie. Może rozbiorę i zobaczę coś (choć wątpię). Taaa chodziło mi o cały pilot, a nie plastik. Czy to da się ogarnąć samemu, czy serwis potrzebny. -
Przez hubio · Opublikowano
https://wiadomosci.wp.pl/tragedia-na-weselu-w-wadowicach-nowe-ustalenia-7319706282584256a Tu akurat nie jak ja, ale jakoś mocno nie potępię weselników... Koleś po prostu mocno przeszkadzał na weselu. Bić nie powinni, ale też nie wiadomo, czy to on nie atakował, a oni się nie bronili wtedy bardzo łatwo z obrony robi się atak bo wiadomo dostajesz cios i nie czekasz na następny tylko normalnie się bijesz. Natomiast też nie rozumiem tego, że przecież za organizację wesel odpowiada jakiś hotel/sala i to organizator ma raczej obowiązek pilnować porządku. Nie byłem może na kilkudziesięciu weselach, ale na paru miałem okazję i są jakieś kelnerki, ktoś kto zarządza, ktoś na zapleczu itp. Ostatecznie właściciel. W takim wypadku to organizator powinien to ogarniać? Prawda? Jestem przeciwko alkoholowi, ale jednak na weselu to przestrzeń czysto prywatna i nie możemy wymagać od ludzi aby byli trzeźwi i zachowywali się wzorowo. Jedyny błąd jaki zrobili weselnicy to taki, że od razu po pierwszym najściu nie zadzwonili na policję. -
Przez trepek · Opublikowano
Odepnij klemy od aku Skoro działa tylko część przycisków to padła elektronika w pilocie. Ew pojedynczy switch. Przełożenie obudowy (plastiku) nic nie da.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi