Ostrożności nigdy za wiele. Wymieniłem profilaktycznie we wszystkich trzech kompach Asrocki: (X670E dwie sztuki, jedna X870) na MSI z sygnaturki, dzielnie współpracują z 9800x3D. Gość, który kupił ode mnie X870 (sprzedałem w listopadzie 2025) pisał do mnie niedawno, że płyta mu padła (współpracowała z 7800x3D)...na gwarancji jest, ale mimo wszystko. X670E nadal działają. Nigdy więcej ASROCK niestety
Podejrzewam, że powodem tego może być fringing, który u niektórych może męczyć wzrok.
Ja przesiadając się na qd oleda rgb nie miałem żadnych problemów.
Mi ten Taichi x870E lite pasuje wizualnie i wielkościowo bo to e-atx, specjalnie taką chciałem, do tego ciągnie 4x nvme bez problemu. Ale ogólnie jakby coś się z nią działo to bym wymieniał, ale ona jak skała ciągnie kompa, 100% stabilny, 24/24h może działać dzień po dniu.
Więc ani myślę zmieniać mobasa. A mimo, że miałem nie zmieniać proca, to się okaże co te nowe AMD będą warte po testach. Jak coś za rok się zmieni i znowu 3 lata gwary na proca
Gra ograna lata temu na PS4 i chyba na PS3 ... teraz sięgnąłem ponownie po ten tytuł ale na PS5 w Remasterze . Po tylu latach gra dalej zachwyca historią , a i widoczki ładne też są .
A co najważniejsze daje dalej dużo przyjemności z gry
Rekomendowane odpowiedzi