Parę sugestii, aby forum było bardziej rarilicious.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
@Mar_s ok, załapałem to po tym jak dostałem ostrzeżenia. Jednak jedna sprawa. Jeśli ostrzeżenia mają lecieć za jednak dość miękkie sprawy, to przynajmniej warto byłoby napisać o co chodzi. Szukając wiatru w polu i domyślając się o cho chodzi nie każdy go znajdzie. Kiedyś posty były numerowane. Dlaczego teraz tego nie ma? Wypadałoby chociaż podać nr posta, a jak go nie ma to odnośnik do konkretnej wypowiedzi. @tomcug mówiąc wasz miałem namyśli ten który tu funkcjonuje a nie kto go stworzył. Niemniej nadal uważam działanie tego algorytmu za ciekawy, który wypluwa posty bez względu na to czy jest w nich coś kontrowersyjnego czy nie tylko dlatego że dany użytkownik coś kontrowersyjnego w przeszłości napisał. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
U mnie podobnie. Nie ma takiej opcji, aby zagłosował na kogoś z partii, która dopuściła się takich rzeczy przez ostatnie 8 lat. KO nie jest dużo lepsza, ale jednak lepsza. No, a na człowieka z partii, która jest bardzo konserwatywna i toleruje w swoim gronie wstrętne, ruskie onuce (braun) to oczywiście nie zagłosuję. -
Przez Umpero · Opublikowano
@ostryb to jakiś chinol, którego pewnie po wypakowaniu można do kosza wywalić. Po taniości to szukaj czegoś takiego https://www.pepper.pl/promocje/27-2560-x-1440-wqhd-at-x-kom-931284 -
Przez kubikolos · Opublikowano
Ciekawy materiał o wrogach Polski -
Przez Spl97 · Opublikowano
Oglądałem tą debatę i Mentzen jej nie wygrał, a PiS oddało walkowerem .
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi