Obudowa - czy warto?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Jak komus nie udalo sie kupic to spokojnie, nowe dostawy beda w sklepach bardzo szybko Do konca msc kazdy sie obkupi. -
Przez MAKU · Opublikowano
Zaglosowalem na tak, lubie czasem wejsc poczytac co ludzie pisza, jakie maja opinie. Jestem zdecydowanie na nie jesli chodzi o wylewanie wiadra pomyj na innych za odmienne zdanie. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Na gorąco: Konsola sprawia wizualnie znacznie lepsze wrażenie niż FAT, lepsze też niż SLIM. Pierwsze odpalenie bez zastrzeżeń, update 1,3gb do pobrania, restartuje konsolę jak zwykle. Nie importowałem danych z FATa, bo mam mieć za chwilę kupca, z neta 1GB i tak sie to w miarę sprawnie pobiera. Kontroler po kilku rewizjach wydaje się solidniejszy niż fabryczne i oryginalne pady (jeden z moich 3 to oryginał, 4 lata - zero dryfów). W spoczynku poziom głośności konsoli porównywalny z FATem, czyli praktycznie głośność ambient pomieszczenia. Podczas gry jest o stopień głośniejsza niż FAT po wymianie wentylatora, ale to wciąż akceptowalny dla mnie poziom. Słychać cewki w moim egzemplarzu. A teraz parę fotek i zdjęcie ekranu w AW2 tryb perf, jak będę miał więcej czasu dorzucę filmy i screeny lepszej rozdzielczości. -
Przez dawidoxx · Opublikowano
Na sprzedaz kluczyk do assassin creed Shadows w wersji na PC/uplay. Klucz pochodzi z promki Intela: mam jwsxze 2 sztuki jak coś. Cena 145
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi