O tele... smartfonach słów kilka
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez cruzier · Opublikowano
@MadDog dziękuję. Powiem Ci, że w sumie jakoś ten temat mnie zastanawiał bardzo długi czas i nigdzie nie mogłem doszukać się rozwiązania. W sumie nie liczyłem na to, że ktoś coś tutaj pomoże - myliłem się i super wyszło. Piękne dzięki Kolego ! -
Przez boban666 · Opublikowano
Czyli elektryk , albo telefonista ❔Ja należe do G.E.J.E 😁 -
Przez noah · Opublikowano
Był czas kryptowalut, niespokojnie na rynku masła bo nie wiadomo kupować i smarować czy kupować jak sztabki złota jako inwestycję .Teraz mamy zabawę z nowymi kartami i ich cenami -
Przez blabla123 · Opublikowano
Polowałem na takiego od dawna i albo trasa 250-300km w jedną albo ceny po 500zł i wyżej. Trafiła się okazja, nawet się z gościem nie targowałem choć mogłem, zdziwił się, że tyle zrobiłem po niego. Po nowym roku miał wylecieć pod śmietnik. Cieszy mnie to bardzo, bo znów się trafiło, nie szukałem nawet, po prostu przeglądałem oferty i zatrzymałem się na jakimś zlomku, patrzę, a tam jakiś duży monitor względem obudowy, niby LCD ale po wejściu w ofertę widzę, że bingo. Od razu się umówiłem po weekendzie i dziś jechałem. To samo w sumie miałem z Voodoo, oglądałem, oglądałem, ceny z tyłka, a raz wchodzę V2 po 250... kurna koleś miał 3szt to nawet nie sprawdzałem jakie modele i kupiłem wszystkie Wyszło, że 2szt 12MB i 1szt 8MB. Potem dokupiłem sobie do pary kolejną 12MB za 400, bo już wiedziałem, że albo teraz zgarnę pewniaka pod SLI albo znów będę czekał z 5 lat. A cena i tak "w miarę", bo masz wszystko po 500-600zł. Następnie V3 3000 PCI za 200 ze złomem wleciało Im mniejsz szukam i mam mniejsze ciśnienie tym lepiej wchodzą graty. -
Przez toska78 · Opublikowano
Przecież pisali o tym wczoraj @Send1N i autor.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi