Karta graficzna SAPPHIRE RX 580 Pulse 8GB GDDR5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
No faktycznie wygląda to przeciętnie. Screeny podrasowane jakieś w necie latają Faktycznie poziom Chernobylite.Świetny Hdr. Optymalizacja dobra. Grubo ponad 90 fps-4k Epic Q FG. Ściny niestety są co jakiś czas. Mutanty faktycznie za bardzo wytrzymałe. Trzeba będzie unikać z nimi walki jak tylko się da. Klimacik robi największą robotę. -
Przez hopes · Opublikowano
Tylko NV promowała strasznie wtedy FG. Ciekawe co teraz wymyślą żeby wydoić więcej kasy. -
Przez Digger · Opublikowano
Wczoraj w nocy dopiero ściągnęła mi się gra, odpalam i wyświetla się napis "porada nr 77: sen jest ważny coś tam coś tam..." myślę sobie, rzeczywiście! Wyłączyłem grę i poszedłem spać. -
Przez Paw79 · Opublikowano
Słynna produkcja FromSoftware z 2015r. której remastera/portu na PC gracze wciąż nie mogą się doprosić: Cóż, wygląda na to, że skoro "nie przyszła góra do Mahometa, przyszedł Mahomet do góry". Tekst z początku października: Kolejny exclusive z PlayStation 4 grywalny na PC. W dodatku w 60 fps Film z 21.11 pokazujący aktualny stan i wydajność na emulatorze ShadPS4: Trafiają się jeszcze błędy (2m15s, 6m50s na powyższym filmie), są spadki animacji i podobno gra potrafi łapać crashe, ale jest już raczej "bliżej niż dalej". Z komentarzy: Jest tam również wspomniane o wyciekach pamięci (memory leak). Mimo wszystko jestem zaskoczony że wygląda i chodzi to już tak dobrze. Swego czasu, jak Demon's Souls zaczął śmigać na RPCS3, to Sony wypuściło remake tej gry. Kto wie- może w tym przypadku będzie podobnie?
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi