moze ktos pomoze : /
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Brolly · Opublikowano
Taka cena w kosmos bo były chyba ostatnie sztuki nie ma już na magazynie go. -
Przez cola7cola · Opublikowano
Polecacie jakieś zestawy, wiem że budżet dosyć mały ale do full HD widzę po cenach że powinno styknąć coś ciekawego, gram głównie w CS2 i EA FC 26 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ale dla mnie zadnych testow robic nie musisz bo mnie one nie interesuja, pisalem ze mialem wiele cpu amd i wiem jak dziala, a tobie zycze powodzenia w znalezieniu problemu Ja pisze o min fps, 0.1% low mnie nie intersuje Podniecanie sie czyms czego nie widzisz na ekranie nie ma zadnego sensu a tak wlasnie jest z niskimi fpsami Zreszta tutaj jak widzisz biedo 6 rdzeni wyciska nawet 120fps to daleko do tych spadkow 60fps -
Przez skypan · Opublikowano
Bez PvP nie ma ciśnienia i dreszczyku emocji. Lubię sobie czasami pocisnąć PvE ale po pewnym czasie wieje straszną nudą i monotonnością. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
podkrecasz sam rdzen i pamieć. To daje Ci najwiecej na 5070Ti, po przesunieciu PL zyskasz 1-2% i to też nie wszedzie. Chociaz pewnie w jakims Steelnomadzie mozna wiecej zyskac jezeli u kogos rdzen ma wieksze napiecie. Na 5080 zyskuje sie bardzo duzo, szczegolnie w wersjach z rdzeniem na 1.1V w tych mocniejszych konstrukcjach. Natomiast przy GPU 1V roznice sa w zakresie 2-4%
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi