Święto fanów e-sportu już niebawem. x-kom i Intel zapraszają na turniej „pierwiastek x”
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
Momentami wygląda to jak szykowanie precedensu dla ruskich. W stylu ja też myślałem że wyzwole uciśnionych, ruszę ze specjalną operacją w której tylko ja wiem czego chcę i się podpisze jakieś porozumienie na końcu. Pytanie czy dobrze idzie skoro ruskie już się w to angażują. Ciekawe jak się to wszystko skończy i czy zdąży z Kubą. -
Przez miro · Opublikowano
isk hd9999 ( których dna st pro jest totalnym klonem ) mają V-shape podbity bas, podbite wysokie i cofnięta średnica te słuchawki są do wszystkiego, mają cieszyć "ucho" tak w grze jak i filmie czy słuchaniu muzyki z youtuba, średnica jest cofnięta ale nie schowana, jest pazur. wiesz że to bardzo subiektywne odczucia, zalezy jeszcze do czego się to podepnie i czego słucha ja uzywam akg k240 mkii, połotwartych, tu srednica jest na pierwszym planie, dla niektorych za mało basu... -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
@Krzysiak Tutaj masz Prime 9070 A tutaj to samo, ale z wygranym biosem od 9070 XT Ja nie żartowałem mówiąc, że to chłodzenie w XT nie wyrabia. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@MaxaM A w innych państwach to jakoś znacząco inaczej działa? Bo nie do końca rozumiem co masz na myśli. Wrzucasz puszki i butelki do automatu, dostajesz kwit i potem go użyuwasz przy płaceniu. Nic prostszego się nie wymyśli. W tej chwili sporo mamy już opakowań kaucyjnych i sprawnie to działa. Oddajemy w biedrze lub lidlu przy okazji zakupów. -
Przez willeas · Opublikowano
Miałem zamiar kupić ten model więc postanowiłem trochę poszperać. Na rtings computer kanale YouTube jest filmik sprzed około miesiąca gdzie w ostatniej sekcji "verdict" mówi żeby czekać na następne modele tandem. Nie jest to jedyny powód dla którego go nie kupię bo na własną rękę znalazłem kilka wad nie do przyjęcia dla mnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi