Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zwiazku z tym ze nic do roboty nie mam szukam ustawien do codziennego uzytku i sie okazuje ze profil XMP + 400MHZ z infinity fabric 2000Mhz nie jest taki zły napiecie V ram 1.35 socV 1.2 PBO PPT1000W all 150AMP+ +200Mhz scaling 10X

co daje niezłe wyniki .

daili.png

ram.png

Opublikowano

Ja sie chciałęm zapytac co to jest za OC 

Cytat

Pbo pozwoliło nam na uzyskanie 4400Mhz all core przy 1.3V 

Dzieki pajacom którzy korzystaja i testuja AMD zrobiło sie tak ze wszyscy jak jeden huj patrza przy OC na temp max 60stopni inaczej kórwa panika ze sie przegrzeje itd 1.3V to juz tragedia procek sie zdegraduje wybuchnie albo co gorsza weznie 7W wiecej pradu a miesieczny koszt bedzie przerastał budżet i nie bedzie mozna kupić jednej kajzerki na sniadanie. Cała rzesza gówniarzy wytyka komuś ze jego OC jest hujowe bo ma 5Ghz ale przy 1.55V i 106stopniach no KORWA .

Ja mówie jebac wydajność energetyczną jebać Prime 95. Max Hz do tego proc ma wytrzymac 7 sek SPI 1M, a nie 20H grzania to sa procki dla ludzi ma być zabawa nie sa to procki do kórwa jebanego blendera .Od tego Jest HEDT.

Rozróznianie co lie kosztuje bo to drogie, a tamto jest zajebiste ale jest drogie. Ale jak wypierdala na zioło 50zeta za gram to nie jest kórwa drogo kebab za 20zł burger za 25 to nie jest drogo bułka kosztuje 1zł 10deko mielonego miesa 2zł cebula i troche zieleniny 3zl razem 6zł ale nie on kupi gotowca za 25 ale płyta za 1000zł jest droga.

Serce mie boli jak ktos mi pierdoli jaki ten srajfon zajebisty ale komp za 6000zł to drogo ale za srajfona dał 7.

Kupiłem Asus dark hero  i zgadnij kórwa co płyta jest OP do twojego ryzena po co zes tyle kasy wyjebał itd itp.

Chciałem fajna płyte kupiłem fajna płyte co cie to obchodzi ile kosztowała a zazdrościsz , no to kórwa rekawy na łokcie i zapierdalaj na taka płyte a nie piprzysz ze drogo.

A najwiekszy ból ze jeszcze za stara płyte mi zpapłaca prawie tyle samo co za nia ja zapłaciłem bo graty podrożały .

I daltego nie lubie mośków oszołomów kochajacych AMD trzesa sie nad każdym groszem.

A co bedzie jak sie zdegradue odV 6600K nie przez 3 lata nie zdegradowałod 1.5V to jak sie AMD zdegraduje to znaczy ze jest do dóóóóópy.

Co AGESA to inny cyrk .chcesz kracic proca potrzebujesz bios 2.6 chcesz krecic ram potrzebujesz 3.9 EEEch.

• Like 1
  • 3 tygodnie później...