Zamienię na coś słabszego -Karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 1660 Gaming OC 6GB GDDR5 na gtx 1650 SUPER
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pawciog · Opublikowano
Cześć, zakupiłem nowy monitor AOC Q27G3XMN/BK, niestety czasami występuje problem z zakłóceniami obrazu po wyłączeniu i włączeniu monitora przyciskiem power od monitora. Na filmiku pokazany jest już występujący problem, nawet ekran gaśnie sam na chwile i pokazuje się ponownie dalej z zakłóceniami obrazu. Ponowne wyłączenie/włączenie monitora przeważnie naprawia ten problem. W systemie operacyjnym rozdzielczość natywna 2K. Problem występuje na 165Hz, 170Hz, 180Hz, może mi się wydaje, ale przy 144Hz występuje chyba duuużo rzadziej. Sprawdzałem dwa kable DP, swój i ten dołączony do monitora - bez różnicy. Poprzednio używałem dwóch innych monitorów: -Iiyama ProLite XB2783HSU-B1 - FullHD@60Hz - problem nie występuje, -Sony Inzone M3 - FullHD@240Hz - problem nie występuje. Do komputera jest podłączony tylko ten jeden monitor. Karta graficzna to ASUS Strix RTX 4090. Jeśli problem wystąpi i nie wyłączę/włączę monitora, to po programowym restarcie komputera dalej występują artefakty obrazu przy innej rozdzielczości i 60Hz(bootownie, GRUB, startowanie Windowsa). Co to może być? Wadliwy monitor? Wadliwa karta graficzna? aoc_off_and_on_interference_web2.mp4 -
Przez Frog67 · Opublikowano
Takie tam z reddita jakby ktoś mówił że Stalker nie potrafi wyglądać, -
Przez leven · Opublikowano
5060 i bieda 8GB Vram. 5070 12 GB Vram - śmiech na sali. 5070ti 16GB Vram - do przyjęcia, tylko cena pewnie koło 5K zł
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi