-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
9700X jest kompletnie nieopłacalny, jest niewiele szybszy niż 7700 a znacznie droższy. Z Ryzenów opłacalne są: 7700, 7800X3D i 9800X3D. Poza tym przeszacowany zasilacz, dziwny dobór płyty, obudowa ma tylko 2 wentylatory. Będziesz grać w szybkie strzelanki że chcesz monitor 240Hz? W jakim sklepie kupujesz? -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Tak jeszcze dodam parę rzeczy, których nie ująłem w recenzji. Ilość pracy włożonej w tą grę jest po prostu niebotyczna. Podczas całej rozgrywki nie miałem ani jednego błędu, ani jednego glitcha, buga, czegokolwiek. Pomimo tego, iż budżet oscylował w granicach 20-25mln dolarów (dla porównania: AC Shadows 250-300mln): - wszystkie postacie główne dostały pełny profesjonalny mo-cap, - znanych aktorów głosowych (Charlie Cox - Daredevil, Andy Serkis - Gollum, Ben Starr - znany aktor głosowy min. Clive FFXVI) z w pełni profesjonalnymi nagraniami studyjnymi (czyli że aktorzy podczas nagrywania widzieli na monitorach sceny, dzięki czemu mogli zrozumieć kontekst i dopasować głos pod scenę, co nie jest stałą praktyką - często aktorzy po prostu nagrywają zdalnie bez znajomości kontekstu, przez co sceny brzmią sztucznie), - przy tak ograniczonym budżecie, udało im się zorganizować zewnętrznie grupę 30 profesjonalnych muzyków, którzy nagrali scieżkę dźwiękową, - nad oprawą graficzną i wszystkimi wizualizacjami pracowało łącznie ok. 10 osób, - gra wystartowała w Day 1 w GP, a zakupić ją można było za 150-170zł w dniu premiery. -
Przez Keller · Opublikowano
Myślę czy by nie kupić Tunguski, bo stalkerowski klimat, ale piecze dupa, że nie po polskiemu -
Przez hubio · Opublikowano
Ty to martw się o własne grzechy, a nie kogoś obcego Bo to, że nie wierzysz nie oznacza, że nie będziesz rozliczony... I tak samo jak stawałem na labie przeciwko rasistowskim tekstom w stosunku do imigrantów tak tu muszę stanąć w obronie osób wierzących bo to, że nie wierzysz nie oznacza żebyś wyśmiewał się z chrześcijańskich symboli religijnych. Śmiać się można z kleru co sam robię. Z katolandu w stylu Kai Kodek i "Szczęść Boże" Brauna, ale nie z symboli religijnych.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi