Skocz do zawartości

Problem z internetem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przychodzę z prośbą o pomoc. Otóż nie mam internetu po podłączeniu kabla od internetu do komputera. W zakładce wifi pisze mi sieć niezidentyfikowana brak internetu (https://imgur.com/a/pUcXygt   <--zdjęcie) (bez problemu mogę połączyć się z internetem bezprzewodowym)

Gość GenialnyDzik
Opublikowano

Jakbys tak podal wiecej informacji o sprzecie?
Rownie dobrze mozesz nie miec sterownika ktoregos. 

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Czy Ty mi nie robiłeś zarzutu z tego, że wrzucałem tutaj prompt dla @ITHardwareGPT przypadkiem?   A sam wklepujesz do AI w poszukiwaniu argumentów?  PRzede wszystkim bez podania ile wynosi lepsza wartość.  Gdybym miał krytykować raport to właśnie w tym kierunku. Bo nawet 36% większa szansa na lepszy wynik nie mówi dużo, jeśli ten lepszy wynik to "x+1%". Wtedy wysiłek ukierunkowany w tym celu mógłby być bezsensowny. Z drugiej strony - to jest proces, który można po prostu rozpocząć w ramach zatrudnień i awansów. O, to właśnie. Tego w raporcie nie ma, ale w sumie pozostaje to bez większego znaczenia, bo jak widać po raporcie różnorodność w zatrudnieniu nie powoduje gorszych wyników finansowych, a daje szansę na lepsze. Co więcej w raporcie podano, że dla sporej części ludności (co najmniej tej "biało i peniso sceptycznej") jest to wazne, aby firma była róznorodna co też może poprawiać wyniki finansowe.   No tak, ale raport dot. istnienia korelacji nie musi jej wyjasniać. Jeszcze raz - to nie jest raport naukowy     No, ale różnorodność płci i rasowa wpływa na różnorodność doświadczeń i podejścia.  Życie białego syna prawników NY jest diametralnie różne od czarnej córki pracowników tymczasowych, również z NY.      A skąd założenie, że kobiety nie są kompetentne?     A serio już --> każda firma robi różne projekty/produkty i różnorodność w zatrudnieniu pozwala Ci lepiej dopasować do oczekiwań konsumentów/klientów.   Tego zdania zupełnie nie rozumiem   Moim zdaniem szukasz dziury z powodów stricte ideologicznych.
    • Wiadomo że Ps5 Pro+Oled 77 to lepsze połączenie niż 5090+monitor 32
    • Była mowa nie o użytkowniku a o ruskim klaunie, który kandyduje tylko po to, żeby rosyjskie propagandowe telewizje miały co pokazywać, co zresztą już się dzieje, bo od razu wypowiedź cytuje jakaś ruska telewizja.    A teraz odpowiadaj na pytania, bocie @voltq czy tam operatorze bota.   Te unikanie odpowiedzi i durne lajki bardzo mocno sugerują, że mamy do czynienia z ruskim botem.
    • Którzy użytkownicy popierają Putina? Bo póki takiego żadnego nie widzę, to nikogo nie obrażam. nie ma ciała, nie ma zbrodni.   Chyba, że Ciebie osobiście to zabolało  
    • Peron odjechał z całym ładunkiem.    S&P 6k pkt za Bidena - bad. 4.9k za Trumpa - good.  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...