Spadek napięcia baterii
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Masz odzew? Masz i to w ciągu kilku minut. Człowiek chce pomóc, zachować jakiś porządek a nie burdel, to jeszcze szydzić z niego będą. -
Przez TmK · Opublikowano
Jak dla mnie nie powinno się porównywać 1 do 1 rynku konsol i pc. Wiem, że obecnie podzespoły do blaszaków są na jakimś irracjonalnym poziomie, ale odkąd kręci się ten rynek konsole rządziły się zawsze innymi prawami pod tym względem. W czasach np. PS4, które kosztowało bodaj $399 też nie złożył byś nawet namiastki dobrego peceta, który by działał podobnie w takim Uncharted 4 itd. -
Przez Vulc · Opublikowano
Jestem za tym, żeby powstawało więcej liniowych gier, otwartych światów mamy od groma. Co nie znaczy, że z automatu każda taka gra będzie atrakcyjna. -
Przez Fatality · Opublikowano
Tak jak mówiłem. Będzie wysyp - co nic dziwnego biorąc pod uwagę ile jest kobiet mieszka w USA i ile z nich ma IQ mojego kota. Tutaj od razu lecą z grubej rury i żądają umorzenia sprawy pdowójnego morderstwa bo bidulka ma "mental issues" Ten sam stan. Szkoda, że w nim nie ma kary śmierci ale to najbardziej zepsuty i zlewaczały stan obok kaliforni czy NY. Wywieść ją do stanu gdzie kara śmierci to zabieranie tlenu i oddychanie azotem. Akurat się nada idealnie tutaj.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi