-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Sawyer1916 · Opublikowano
I jak panowie, da radę zrobić widoczne punkty reputacji na telefonach? -
Przez Send1N · Opublikowano
offsetu (curve optimizer) zapewne uda ci się dać dużo więcej negative niż 10, więc warto próbować dalej i testować. -
Przez Kelam · Opublikowano
Kolegi już nie wywołujcie. Udał się na 2 tygodniowe balety w Bieszczady. Sami widzieliście, że bardzo starałem się tego uniknąć. -
Przez eciepecie · Opublikowano
Witam, Od jakiegoś czasu widzę w lewym dolnym rogu monitora zmiany natężenia jasności. Wymieniłem kabel display port i na jakiś czas, powiedzmy na miesiąc był spokój. Problem powrócił, już w kilku miejscach na matrycy. Monitor Samsung Odyssey 27 wqhd 144hz 3 letni. Czy może to być wina leciwego zasilacza? Bo ma już ponad 7 lat. Thermaltake 630W smart bronze. Wymieniałem kartę graficzną ale ze starą kartą było to samo. Podczas gier kompletnie nie jest to zauważalne, jedynie podczas wyświetlania białego ekranu, jak np tu na forum czy na google. Sterowniki najnowsze zainstalowane. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Polstat, TVN, TVP... bardzo obiektywne stacje, wcale nie widać stronniczości Dzisiaj specjalnie obejrzałem wszystkie główne dzienniki... jeszcze trochę i wg Polsatu, TVN i TVP Harris znajdzie lekarstwo na raka oraz wynajdzie perpetuum mobile Kto wygra ten wygra, Trump to też nie jest idealne rozwiązanie z punktu Polek i Polaków, a tym się kieruję. Jedno jest bardzo widoczne, oczywiście wiele jest prostych jak budowa cepa jednostek po stronie Trumpa lecz w większości przypadków potrafią się wypowiedzieć co zrobił Trump dobrze, co źle, na co liczą itd. Natomiast bardzo dużo wyborców Harris mówi o niej "jest kobietą to na nią głosuję" albo "bo jest za aborcją". Jednak gdy ktoś zapyta się o jakieś naprawdę konkrety to następuje cisza, tak samo "jakie zasługi dla amerykanów ma Biden/Harris", też cisza. Dla Polek i Polaków chyba najlepsza by była kontynuacja aktualnej strategii USA... czyli Harris wygrywa? sam nie wiem czy lepsza dla Nas będzie Harris czy powrót Trumpa.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi