Lenovo b71-80 kieszeń na dysk
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
No może dobijemy do konsolowego 30kl/s -
Przez razeks · Opublikowano
Nie martwię się bo nie muszę nic kupować. 35fps zamiast 22 również jest zdecydowanie lepiej a to nadal kupa. Czas pogodzić się z tym że w natywnym 4k w pt super nie będzie, nawet w kilkuletniej grze. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A może bym nawet wstąpił, ale że mnie nie interesują hity jak i 99% gier to bym nie skorzystał, ale grę idzie kupić za 130 zł, a czy się odbijesz to jest tylko i wyłącznie Twoje nastawienie 🙂 tego typu gry nie są trudne, on tylko karzą Twoją bezmyślność i błędy, jak się je wymelinuje to przyjemnie się gra 🙂. Margit i Godrick ubici 😁 aż tak źle nje było. Walki dają satysfakcję, zwiedzanie jak w RDR2, ta gra jest po prostu piękna. Zamek Burzowego Całunu... myślałem że to aż tak rozbudowane nie będzie, ile tam jest dróg to serio by mogło być jako DLC to jakiejś części Soulsów 😁 też tak jakoś przy głupocie przeczytałem aby udać się do szopy z rycerzem w nocy...rycerza nie było ale fajna niespodzianka, bloodhound fang daję rady 2 hity z wyskoku, poprawić specialem i pół życia nie ma😁 A zapytam bo z automatu ten fang ma krwawienie, ale zdobyłem w forcie Kennetha też popioły wojny z taką właściwością i nie wiem czy je można zmienić na te zdobyte? -
Przez Mar_s · Opublikowano
Kto to są ci "banderowcy" których tutaj obrażono? Jaką to narodowość w ten sposób się obraża? Bo chyba nie chodzi o neonazistów odwołujących się do ksenofobicznej i rasistowskiej ideologii głoszonej przez niejakiego Banderę? To w takim razie SS-manów też nie wolno obrażać? Podaj JEDEN numer sprawy gdzie rzucenie w eter tego słowa, nie skierowanego do żadnej konkretnej osoby czy grupy, zakończyło się wyrokiem?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi