PC z już posiadanym GPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Zamówiłem coś. Miała być szybka dostawa. Po dwóch tygodniach czekania anulowałem i oddali kasę. Item i tak przyszedł -
Przez Send1N · Opublikowano
Warto zauważyć też to że to niepozorny challenger z dwoma wentylatorami, śmigła ustawione na zaledwie 1500rpm i przy 285W robi jedyne 63c na rdzeniu to że jest 110na hs to już inna sprawa -
Przez Oldman · Opublikowano
obejrzałem Chainsaw Man – The Movie: Reze Arc i strasznie sie zawiodłem , film był po prostu słaby, kiepski scenariusz oparty o typowe fabulane klisze z typowym twistem, długie nudne i słabo animowane walki, i generalnie film o niczym, nic tutaj sie ciekawego nie wydarzyło, straszny zawód. Próbowałem też oglądać Ansatsusha de Aru Ore no Status ga Yuusha yori mo Akiraka ni Tsuyoi no da ga , 1 odcinek robił nadzieje ale potem bardzo szybko nastąpił taki spadek i z kazdym odcinkiem było coraz gorzej, wytrzymałem 4 odcinki i odpusciłem. Męczę też Gachiakuta ale już mocno na siłe bo te anime jest robione bez ciekawego pomysłu, walki też są kiepskie i ta czasami męcząca kreska. -
Przez Send1N · Opublikowano
Stratus kręci max 1400rpm ale co z tego jak będzie miał taką kulturę pracy jak arctic p12 na tych 1700 pisałem już wielokrotnie że arctic nawet na obrotach o których mówi się że są wysokie jest dosyć cichy z racji budowy śmigieł i średniego przepływu powietrza przy wysokich wartościach stąd też szum jest mniejszy, jak chcesz absolutną ciszę i niskim max rpm to zainwestuj w shadow wings 2 120 Tylko widzę że coś z dostępnością ciężko a jak już gdzieś są to cena zaporowa i tylko białe wersje co to się porobiło...
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi