Jaki dysk SSD?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez havro · Opublikowano
Cześć, Posiadam internet stacjonarny od Orange (Neostradę 10 Mb/s) na kablach miedzianych. W listopadzie kończy mi się na niego umowa, której nie mam już możliwości przedłużenia, gdyż firma wygasza ten typ sieci. Po wielu latach wnioskowania i zgłaszania zapotrzebowania na światłowód, na horyzoncie niestety nadal go nie widać i nic nie zapowiada, by miało się to zmienić, dlatego zostaje mi tylko internet mobilny. Chciałbym uzyskać poradę którego operatora wybrać oraz jaki sprzęt byłby najbardziej odpowiedni? Zależy mi przede wszystkim na stabilności łącza, a nie biciu rekordów w downloadzie. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Moja lokalizacja: 50.84897, 17.44208 Wypróbowałem czterech operatorów: Orange, Play, Plus i T-Mobile w SpeedTest i NetMonster. Poniższe testy zostały wykonane zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynku pomiędzy 19:00 a 19:30 na telefonie Motorola Moto G34. Orange wewnątrz: Orange na zewnątrz: Play wewnątrz: Play na zewnątrz: Plus wewnątrz: Plus na zewnątrz: T-Mobile wewnątrz: T-Mobile na zewnątrz: I na koniec jeszcze test jak wygląda w tym zestawieniu mój obecny internet stacjonarny: -
Przez Doamdor · Opublikowano
Czarny komputer i biało-srebrna płyta, niby szyba przyciemniona, ale dalej było ją widać. Teraz kolor się zgadza, a upgrade było bardzo tanie. Można czekać na nowe procesory od AMD, lecz obecnie na wydajność nie narzekam. Wrzucałem info o spalonym 7800X3D na innej płycie MSI. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Bo jeszcze nie ma takiej sieci butelkomatów? Jeżeli obecnie są kolejki, zapychają się, to jest ich po prostu za mało. Jak postawią więcej i bliżej ludzi, to jest szansa, że zacznie to lepiej działać. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
To wlasnie na plytce MSI sie spalil ten ostatni procek -
Przez kapcer · Opublikowano
Jakikolwiek zamknięty tor, dowolne auto i można się świetnie bawić. Najbliżej mam Autodrom Pomorze i pomimo, że tor jest niewielki świetnie się bawiłem jeżdżąc swoją Lancią Deltą. Tylko cywilne opony strasznie szybko znikają.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi