Jaki dysk m2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Daryzda67 · Opublikowano
Poluj na R7 5700x za 400pln. nic wiecej sie nie opyla. -
Przez Afasz · Opublikowano
Spokojnie wsadzisz 5800x3d tyle że to nie opłacalny biznes. Ja będę miał może na sprzedanie 5700x3d bo miałem rodzinie sprzedawać ale coś nie pasuje im i to za dobrą cene ale teraz to z 1200 będę wołał. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
nie bo nie mam altenatywy a wiem ze usuwajac go totlanie z rejestru to moze wrocic. sama przegladarka w sobie nie jest najgorsza wiec moze byc. byle by znala swoje miejsce. -
Przez Marvf · Opublikowano
dawać restock 5080 FE do końca roku i biere, jak nie doczekam to przecieram gębę 3070tce przez cały okres obecnej generacji i wyposażam się odpowiednio przed premierą Wiedźmina 4 licząc że nie zapłacę nerką. Takie poyebane czasy (albo ja), że musze rozważać upgrade do gry 2 lata wstecz @Fe było w ofercie kilka dni temu, yayy.... -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
windows ltsc da ci spokoj nad pierdolami. xbox game bar to syf bo to usluga microsoftu ktora ciezko sie pozbyc. poza xbox game barem masz tone syfu w tle, ktora na normalnym windowsie wystepuje i mimo wylaczenia albo nieużywania wciaz jest aktywna. albo wybierz clean windows i skrypt albo windows ltsc i spokoj z syfami i ewentualnymi krzaczkami z nowych uslug/aktualizacji.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi