tylko w aplikacji, tylko w weekend
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
@PiPoLiNiO si. A coś nie tak? -
Przez Rico650 · Opublikowano
Teraz wentylatory w kartach startują od 1000 rpm plus, przynajmniej w wyższych modelach, ale fakt faktem PNY przy swoich topowych chłodzeniach XLR8 poleciało grubo ustawiając 1450 rpm. Też wentyl wentylowi nierówny, jak jest "przyjemny" szum to spoko, gorzej jak słychać łożyska lub silniki jak w przypadku Palita. Co do PNY jeszcze to przypominają mi się stare czasy gdzie Gigabyte ustawiał 1500 rpm albo i nawet więcej przy GTX 970 . Miałem tą kartę i mimo tego wysokiego rpm dobrze ją wspominam. Należy też wziąć pod uwagę to, że teraz praktycznie wszystkie karty w idle mają wentylatory wyłączone, mnie nie przeszkadza jak podczas grania komputer będzie bardziej szumiał. Pod pulpitem ma być cisza, ale w grach może trochę bardziej być ten przepływ powietrza słychać, imo i tak te 1400-1500 jest przesadą. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Umpero Ale vsoc to vt3 testujesz rozumiem? -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ja się na niczym nie zafiksowałem. Wytknąłem tylko (jak widać słusznie) że po tych 15h miałeś jeszcze daleko do końca. Potwierdziły to osoby, które same ograły jak i finalnie Ty sam. Cala reszta to jakaś Twoja narracja nie mająca nic wspólnego z tym o czym ja pisze. 🤷
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi