Problem z kamerką SJCAM SJ5000X ELITE
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Może za dużo tego i w końcu gdzieś musiały się pojawić błędy 🤔. Zapomniałem o HD Reworked Project 2.0, bo to robi też świetną robotę 👍 -
Przez Maxforces · Opublikowano
Kazdy madry stawial na 970 bo roznic nie bylo przktycznie zadnych po za pci-e.. W pozsiadaniu poza 2 rev jest pierwszy 8150 Szybciej bylo wczesniej do walki z 1ghz i kartami gdzie skoki byle drastycznie. 1998+. Ale faktycznie najbardziej wyczekiwana karta byl GeForce 8800 GTX w 2006 roku z zapytaniem czy pociagnie crysis i nie pociagnol -
Przez KratosF1 · Opublikowano
Co do średniej to w tym wypadku startowałem i kończyłem sesję w momencie uruchomienia i zamknięcia gry. Wielkie dzięki za linka. Zrobiłem ten podstawowy undervolting z tego filmku. Teraz wygląda to tak podczas Steel Nomada, w którym uzyskałem również lepszy wynik o ponad 100 punktów. Zauważyłem że (tak mi się wydaje) karta dosyć późno uruchamia wiatraki, bo dopiero gdzieś przy 65 stopniach, przy 50-60 dalej są jeszcze wyłączone -
Przez Butu PCL · Opublikowano
Poniżej Cl21 nie chce bootować przy G1 -
Przez Agent123559 · Opublikowano
Czy do zasilacza xfx pro 550w podepnę kartę na 16 pin? Chce kupić rtx 5070 tylko z opisu wynika, że ma 1x8 pin. https://www.komputronik.pl/product/204851/xfx-core-edition-pro-80plus-bronze-550w.html
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi