Wielkanocna promocja Corsiar
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja gram bez modów. Ale jest problem z Bram. Masa osób narzeka. https://forums.flightsimulator.com/t/fps-performance-vram-bug/668753/81?fbclid=IwY2xjawGygxZleHRuA2FlbQIxMQABHT1YJHjWXB8GNQFE60KO0e6gm9KN2rStR7NOaOo1gDl7EF4cG_WYSF7rDw_aem_PSdkREqC4DwgxTe70hDqmA -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Camis To właściwie pewne. I nie tyle "NATO" co konkretne państwa, które w ogóle zdecydują się posłać wojska do bezpośredniej walki. Dopiero od kilku dni mówi się o możliwych uderzeniach wyprzedzających w cele wojskowe, jeszcze na terenie Rosji. Czy to w składy amunicji czy wojska szykujące się do wkroczenia. A i to dopiero w sytuacji, gdy walki będą już trwały. @RyszardGTS Mowa o starciu konwencjonalnym. Jak przeczytasz wypowiedzi generała to są dość precyzyjne. P.S. Uderzenie wyprzedzające, gdy wiemy że wróg zdecydował się na atak, to też obrona. Podpowiem że inne, dotychczasowe scenariusze, zakładały że wojna odbędzie się na terenie Państw Bałtyckich i Polski. To oznacza ogromne straty ludności cywilnej jak i infrastruktury we wschodniej Polsce. Ze zrozumiałych powodów u nas to pomijany temat. Mówi się enigmatycznie że "zatrzymamy Rosjan do kilkudziesięciu km od wschodniej granicy". Ale pomija że oznacza to wojnę na wyczerpanie/wyniszczenie w oparciu o miasta i wioski w tym pasie, powiedzmy do 100(optymistycznie) km od granicy. Także komu jak komu, ale nam powinno zależeć by zatrzymać ruskich na terenie Ukrainy. Jak się nie uda to na terenie Państw Bałtyckich. Bo jeśli nie, to czekają nas ciężkie walki na własnym terenie. Polecam pooglądać materiały z Ukrainy jak to wygląda. I co zostaje z miast po przejściu frontu. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Jest w Game Pass jakby co. Ja zobaczę -
Przez Gang · Opublikowano
Na coś polujecie w piątek? Ja mam plan dorwać Varie 515 do roweru...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi