Prośba o rabat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
tak lepsze warunki dla sprzedawców, handlowców i całej otoczki oze ale nie dla klietnów i państwa bo dostawali wielokrotnie przepłacane gówno i UE też zaczęła zwracać nam na to uwagę. Słynne drzwi za 40k zł. Gdyby to dalej działało w takiej formie to Polska miałaby miliardy do zwrotu. -
Przez lukadd · Opublikowano
Koniecznie wróć, od etapu gdzie masz zamek dalsza część zamku gra się mega i coraz bardziej rozkręca i robi klimat. Serio sam nie wierzyłem w pierwszej połowie gry się przynudzałem, później niańczenie niuni mnie nudziło, ale jak się rozkręciło to petarda już do samego końca. -
Przez janek25 · Opublikowano
Jak próbuje.Jak ja czekam pół roku na umowe To fakture kiedy mi zaplacą ?za 2 dekady ? Własnie kiedyś były lepsze warunki,pomijam ze przez program ceny 100 procent plus To za niej spadło kilkukrotnie Sciema urzednicza Te firmy to immiennie powienni jej zakladać sprawy moze by sie wydygała Teraz zrobila przepis ze to ty mozesz zalozyć spraw,cwaniara -
Przez tgolik · Opublikowano
@lukadd Dzięki, zachęciłeś mnie spróbuję wrócić do RE4. -
Przez Dimazz · Opublikowano
tyle to było rok temu. Pannica z ministerstwa coś próbuje robić bo taki bałagan jaki zrobił poprzedni rząd z termodernizacją ciężko posprzątać. Miej pretensje do poprzedników że nie zabezpieczyli programu i firmy wciskały ludziom różne wynalazki na wielokrotnie zawyżone ceny ale o tym było też wielokrotnie pisane w temacie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi